ILIEV OTKRIO KAKO JE PARTIZAN OVE ZIME SAČUVAO STANOJEVIĆA: Turci su nudili MILION EVRA, zašto je trener ipak ostao u Humskoj?!
Foto: Shutterstock, Filip Plavčić, Beta Branislav Božić

ozbiljna lova

ILIEV OTKRIO KAKO JE PARTIZAN OVE ZIME SAČUVAO STANOJEVIĆA: Turci su nudili MILION EVRA, zašto je trener ipak ostao u Humskoj?!

Fudbal -

Bešiktaš i Antalija po svaku cenu želeli da šefa crno-belih

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je Kuriru da je Aleksandar Stanojević, trener fudbalera crno-belih, rešen da ove sezone osvoji titulu i vrati je u Humsku.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

Aleksandar Stanojević je tokom zime imao dve unosne ponude iz Turske. Prema saznanjima Kurira, trenera Partizana želeli su Bešiktaš i Antalija. Oba kluba nudili su mu platu od 1.000.000 evra samo da preuzme njihovu ekipu.

- Istina je! Bilo je ponuda za našeg trenera Stanojevića. Ali, on je meni još tokom jeseni rekao, i pre nego što će produžiti ugovor, da ga ništa ne interesuje sem Partizana. Njegov, kao i naš cilj je da osvojimo titulu i da Partizan bude šampion države - rekao je za Kurir Ivica Iliev.

Ivica Iliev
foto: Starsport

Sportski direktor je tokom zimskog prelaznog roka ozbiljno radio, bilo je ponuda za nekoliko igrača Partizana, a radilo se i na dolascima.

- Mi smo doveli ono što smo smatrali da treba da dovedemo. Marko Jevtović se već pokazao kao pojačanje, videlo se to u meču protiv Sparte. Verujem i da će Ljuba Fejsa, koji je divan čovek i partizanovac, uskoro moći da pomogne. Bilo je u fokusu još nekoliko igrača - otkrio je Kuriru Ivica Iliev i dodao:

Partizan, Rikardo Gomeš
foto: @starsport

- Naši igrači su cenjeni u Evropi. Imali smo ozbiljne ponude za Rikarda i mladog Milovanovića, kao i još neke naše fudbalere. Igre u Evropi, pobede i liderska pozicija u Superligi digli su cenu fudbalerima Partizana i možemo samo da budemo zadovoljni zbog toga. Opet, sačuvali smo tim samo sa jednim ciljem, a to je osvajanje titule. Prvenstvo je dugo, ima još da se igra, poraz u derbiju ne bi trebalo da nas poremeti. Verujem da ćemo sve izgurati onako kako smo zamislili.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track