TRENER JUVENTUSA POSLE BRUKE U LIGI ŠAMPIONA: Igrao bih na isti način...
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

STARA DAMA IZGUBILA OD VILJAREALA

TRENER JUVENTUSA POSLE BRUKE U LIGI ŠAMPIONA: Igrao bih na isti način...

Fudbal -

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da ne bi promenio pristup igri i istakao da je njegov tim igrao dobro i pored poraza od Viljareala u osmini finala Lige šampiona.

Fudbaleri Juventusa su izgubili na svom terenu od Viljareala sa 3:0 u revanš meču osmine finala Lige šampiona i tako treću godinu zaredom ostali bez plasmana u četvrtfinale najjačeg evropskog takmičenja.

"Igrao bih na isti način, pošto su momci dobro radili 65 minuta. Moramo da prihvatimo ovaj poraz, ružan je, ali ne mogu da se ljutim na igrače, jer su igrali dobro", rekao je Alegri.

Juventus
foto: Profimedia

Kako su preneli italijanski mediji, Alegri je bio ljut na nekoga nakon poslednjeg zvižduka, ali je on istakao da nije bio ljut na kolegu sa klupe Viljareala Unaija Emerija.

"Nisam se ljutio ni na koga. Čestitam Emeriju, imao je pravi pristup, to je bila jedna od njegovih uobičajenih utakmica", rekao je Alegri.

"Ovo je fudbal, nekad stvari idu u tvoju korist, nekad protiv tebe. Imali smo šanse u prvom poluvremenu... Bili smo naivni kod prvog penala, a onda umesto da preokrenemo, primili smo još dva gola i izgubili kontrolu nad utakmicom", dodao je trener Juventusa.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track