(NE)MOGUĆA MISIJA U ROTERDAMU Partizan večeras (21.00) protiv Fejenorda priželjkuje MEGASENZACIJU u gostima
Foto: Starsport©

liga KONFERENCIJE

(NE)MOGUĆA MISIJA U ROTERDAMU Partizan večeras (21.00) protiv Fejenorda priželjkuje MEGASENZACIJU u gostima

Fudbal -

Fudbaleri Partizana osetno oslabljeni otišli su na revanš utakmicu osmine finala Lige konferencije (21.00) protiv Fejenorda u Holandiji.

Posle 2:5 iz Beograda, trener crno-belih Aleksandar Stanojević ne može da računa na Marka Milovanovića, koji ima koronu, povređenog Bibarsa Natha i Igora Vujačića, koji ima žute kartone.

FK Partizan
foto: Starsport©

Dobra stvar po crno-bele je da se u startnu postavu vraća Rikardo Gomes, koji nije igrao protiv ekipe iz Roterdama u prvoj utakmici zbog isključenja u meču protiv Sparte. Opet, ostaje nejasno da li će struka umarati snažnog napadača, s obzirom na to da crno-bele očekuje narednog ponedeljka teško gostovanje u Surdulici protiv ekipe Radnika.

Partizan, Fejnord, Liga konferencija, navijači, grobari
foto: @starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević u Holandiji je poveo 22 fudbalera. Na put su krenuli - Popović, Stevanović, Lukač, Živković, Miletić, Ilić, Saničanin, Ostojić, Urošević, Jojić, Jevtović, Zdjelar, Smiljanić, Marković, Terzić, Lutovac, Pavlović, Baždar, Menig, Jović, Holender i Gomes.

- Bez obzira na rezultat, mi imamo dužnost prema klubu, prema navijačima i prema sebi da damo maksimum i pobedimo. To nam je cilj. U fudbalu je sve moguće. Imamo veliku razliku u golovima, ali bez obzira na to, nadamo se da možemo da dobijemo - rekao je Aleksandar Lutovac.

(Kurir sport/Aleksandar Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track