OTKRIVAMO: IZA HEROJA MAKEDONIJE STOJI PRELEPA SRPKINJA! Ovo je supruga čoveka koji je zavio Italiju u crno! FOTO
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

OTKRIVAMO: IZA HEROJA MAKEDONIJE STOJI PRELEPA SRPKINJA! Ovo je supruga čoveka koji je zavio Italiju u crno! FOTO

Fudbal -

Ceo svet i dalje bruji o spektakularnoj i senzacionalnoj pobedi Severne Makedonije nad Italijom u polufinala baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Gol odluke u drugom minutu nadoknade postigao je Aleksandar Trajkovski, koji je da ironija i šok po Italijane budu veći u poslednje tri godine bio samo dva puta strelac za klub, i to u kupu.

Tako će "azuri" zahvaljujući njemu Mundijal po drugi put zaredom gledati na TV ekranima.

A što je najluđe, popularni "Trajče" je poslednji prvenstveni gol u klupskom dresu postigao upravo na stadionu Renco Barbera pre 1.050 dana! Bio je strelac gola za Palermo u maju 2019. u meču sa Ćitadelom, a to je poslednji pogodak kluba, koji se potom ugasio.

Čestitke stižu sa svih strana, a sigurno jedna od najdražih stigla je od njegove supruge, Aleksandre, koja je inače poreklom Srpkinja.

Aleksandra Trajkovski
foto: Printskrin

"Večeras je Makedonija ponosna! Večeras je ponosna svaka osoba koja te poznaje. A ja.. Ja sam ponosna i kada gubiš i kada osvajaš! Hvala ti za ovaj trenutak, hvala ti za ove suze radosnice, hvala ti što uvek misliš na nas! Hvala ti što me uvek činiš najponosnijom ženom! Volim te", napisala je ushićena Aleksandra.

Reprezentativac Severne Makedonije je potom prešao u Majorku, pa je pozajmljen Alborgu, da bi potom karijeru nastavio u Al Fahji iz Saudijske Arabije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track