TO KAKO MARIN GLEDA IGRAČE, KAKO IH ANALIZIRA... Terzić oduševljen novim šefom skauting službe u CRVENOJ ZVEZDI!
Foto: Starsport, Zorana Jevtić

bingo

TO KAKO MARIN GLEDA IGRAČE, KAKO IH ANALIZIRA... Terzić oduševljen novim šefom skauting službe u CRVENOJ ZVEZDI!

Fudbal -

Prema saznanjima Kurira nekadašnji as crveno-belih već ima nekoliko zanimljivih imena na spisku pojačanja

Marko Marin vraća se na velika vrata u Crvenu zvezdu. Prihvatio je ponudu generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i biće šef skauting službe kluba sa Marakane.

Marko Marin
foto: Starsport

Prema saznanjima Kurira Marko Marin će preuzeti zvanično novu i veoma odgovornu dužnost na leto, kada okonča ugovor sa mađarskim Ferencvarošom. Nekadašnji reprezentativac Nemačke boravi u Beogradu, a pre nekoliko dana dogovorio je sve detalje saradnje sa Zvezdanom Terzićem.

- Nemam šta da krijem - Marko Marin biće novi šef skauting službe Crvene zvezde. Uverio sam se u njegovu stručnost, video sam kako gleda igrače, kako ih analizira i koliko je posvećen fudbalu. Neverovatno! Očekujem na leto velike benefite za Crvenu zvezdu, kad Marin preuzme dužnost - rekao je za Kurir Zvezdan Terzić i dodao:

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

- Marko planira da se vrati u Beograd, da ovde kupi stan i živi sa porodicom. Veliko je to priznanje i za Crvenu zvezdu, jer se radi o svetskom čoveku koji je živeo u Frankfurtu i velikim gradovima sveta, a sada je izabrao da njegovo odredište bude glavni grad Srbije.

Marko Marin, Marko Petrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Marko Marin je u Beogradu, viđen je na utakmici između Grafičara i Zlatibora na Marakani. Bio je u društvu finansijskog direktora kluba Marka Petrovića. Kako saznajemo, već je počeo da radi i kako je Kuriru rečeno iz Crvene zvezde, već ima nekoliko zanimljivih imena na spisku pojačanja za leto.

Valja pomenuti da je mladi Nemanja Motika koji je zimus došao iz Bajerna u Crvenu zvezdu imao razgovor sa Markom Marinom, pre odluke da potpiše za crveno-bele.

Marko Marin, Nemanja Motika
foto: Printskrin/Instagram

Marko Marin ima 33 godine, a za Crvenu zvedu igrao je u sezoni 2018/2019, upisao 34 utakmice i dao devet golova. Klub je napustio posle odlaska trenera Vladana Milojevića sa kojim je otišao u Saudijsku Arabiju. Nosio je kapitensku traku i igrao u Ligi šampiona protiv Liverpula, PSŽ i Napolija. U bogatoj karijeri nosio je dres Menhengladbaha, Verdera, Čelsija, Sevilje, Fjorentine, Anderlehta, Trabzona, Olimpijakosa, Al Ahlija, Al Raeda i Ferencvaroša.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track