PUNI OPTIMIZMA PUTUJU U NOVI PAZAR: Čarapani žele pobedu u borbi za plej-of
Foto: FK Napredak

SUPERLIGA

PUNI OPTIMIZMA PUTUJU U NOVI PAZAR: Čarapani žele pobedu u borbi za plej-of

Fudbal -

Na konferenciji za novinare o predstojećoj utakmici sa Novim Pazarom govorili su šef Stručnog štaba Zoran Milinković i kapiten tima Saša Marjanović.

Napredak se bori za plej of i da bi ostao u toj trci mora sutra da pobedi Novi Pazar.

-Prvo bih rekao, da je kadrovska situacija dosta dobra. Pauziraće Stefan Jovanović zbog parnih kartona, a u konkurenciji nisu i već izvesno vreme povređeni Tomić, kao i Džugurdić, koji se povredio na prijateljskoj utakmici sa niškim Radničkim. Svi ostali su, verujem, spremni i orni za gostovanje u Novom Pazaru. Čuo sam kakve su ambicije domaćina, naravno, to je legitimno i očekivano imajući u vidu situaciju u kojoj se nalaze. Mi isključivo gledamo sebe i ubeđen sam da je iza nas period dobrog rada i da su igrači spremni da daju jednu pravu reakciju dobrom igrom, fenomenalnim trudom i zalaganjem i da odigramo utakmicu na rezultat. Sigurno je da će nam svaka predstojeća utakmica biti veliki izazov, ići ćemo u svaku sa najvišim ambicijama, ali ponavljam, to mora da isprati veliki trud, besprekoran rad, a za sada momci zaslužuju samo pohvale, izjavio je prvi trener Zoran Milinković.

Napredak čeka prvu prolećnu prvenstvenu pobedu i nada se pozitivnom rezultatu u Novom Pazaru, koji se grčevito bori za opstanak.

-Očekuje nas jako bitan susret, kao što je i domaćinu. U prošlom kolu smo dobili šamar od Voždovca i mislim da nema veće motivacije da se ispravimo i dokažemo da to nismo bili pravi mi. Nadam se da ćemo, svako pojedinačno i svi zajedno, pružiti maksimum i najbolje od sebe i doneti tri jako važna boda iz Novog Pazara, obećava kapiten tima Saša Marjanović.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track