OVO JE NAJLUĐA UTAKMICA U ISTORIJI FUDBALA! SCENE ZA NEVERICU Sklanjanje da rival da gol, namerno promašen penal! RAZLOG NESTVARAN
Foto: Prinstcreen

ludnica u turskoj

OVO JE NAJLUĐA UTAKMICA U ISTORIJI FUDBALA! SCENE ZA NEVERICU Sklanjanje da rival da gol, namerno promašen penal! RAZLOG NESTVARAN

Fudbal -

Utakmica kakvu fudbal ne pamti odigrala se u Turskoj u režiji Gacijantepa i Gectepea

Na ovom prvenstvenom meču kao da se uopšte nije ni igralo 90 minuta, a potom je u sudijskoj nadoknadi vremena usledilo sve što je bilo važno i o čemu će se sasvim dugo pričati.

Rezultat je na bio 1:1 (0:0), a to zapravo ni nije bitno. Sva zanimljivo o ovom meču videli smo od 90+2. minuta, pa na dalje...

Krenimo redom. Gosti su poveli u 92. minutu posle jednog nesportskog poteza. Šta se desilo? Sudija je prekinuo igru, a potom podbacio loptu, to su gosti iskoristili da odmah upute udarac, a potpuno zbunjene rivale je, nakon što je lopta pogodila prečku, matirao Adis Jahović i izazvao revolt protivničkog tima.

POGLEDAJTE GOL IZ SUDIJSKOG PODBACIVANJA:

E, kada su videli šta su uradili, rešili su da dopuste izjednačenje. Fudbaleri Gectepea su pustili protivnika da poravna skoro, tako što su se svi igrači pomerili i dozvolili Figuerdu da postigne gol.

POGLEDAJTE NAMERNO PUŠTEN GOL:

A, onda nešto potpuno nadrealno.

Sudija je odlučio da pokaže na belu tačku u 99. minutu kada je golman gostiju Ozčimen bio u duelu sa jednim igračem domaćeg tima.

Pošteni igrač Gacijantepa je odmah signalizirao arbitru da prekršaja nije bilo i da ne bi trebalo da bude penal. Ipak, sudija nije želeo da odstupi od svoje odluke, pa se Muhamet Demir spremio da izvede najstrožu kaznu.

POGLEDAJTE NAMERNO PROMAŠEN PENAL:

On je rešio da namerno promaši penal, što je oduševilo publiku koja je taj potez pozdravila aplauzom.

Da li je vama ovo vrhunac fer-pleja ili nešto drugo? Dugo, dugo će se pričati o ovom meču. Bukvalno jedna reč najbolje opisuje sve ovo što smo videli u Turskoj - nestvarno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track