ŠTA SE DEŠAVA U SRPSKOM FUDBALU? NOVI PAZAR OPET U CENTRU PAŽNJE: Kvote na meč u Lazarevcu DRASTIČNO se promenile, evo EPILOGA
Foto: Fk. Novi Pazar facebook

superliga srbije

ŠTA SE DEŠAVA U SRPSKOM FUDBALU? NOVI PAZAR OPET U CENTRU PAŽNJE: Kvote na meč u Lazarevcu DRASTIČNO se promenile, evo EPILOGA

Fudbal -

Novi Pazar je ponovo u centru pažnje u srpskom fudbalu, nakon sigurne pobede u Lazarevcu protiv Kolubare - 3:1.

Svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu, a gosti iz Novog Pazara su sva tri pogotka postigli već do 26. minuta. Strelci su bili Dimić, Jokić i Ratković.

Počasni gol za Kolubaru je dao Filipović u finišu prvog poluvremena.

Posle nekompletnog kola, Kolubara je sa 40 bodova i dalje najbolja u plej-aut grupi, odnosno deveta među superligašima, dok je Novi Pazar van zone ispadanja i zauzima 13. mesto sa 32 boda.

Novi Pazar u sledećem kolu dočekuje ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca, a Kolubara je domaćin lučanskoj Mladosti.

Ono što je zanimljivo je kako se meč u Lazarevcu približavao početku, kvota na pobedu Novog Pazara je drastično padala, da bi neposredno pred početak susreta iznosila 2,21 sa početnih 3.70

Novi Pazar
foto: Printskrin

Slično je bilo i na prethodnom meču Pazaraca, kada su bili domaćini protiv Mladosti iz Lučana (kvota na njihovu pobedu pala sa 2,70 na čak 1,38), ali taj meč je završen nerešeno, iako su svi očekivali pobedu Novog Pazara, kome su bodovi bili neophodni u grčevitoj borbi za opstanak.

Utakmica 30. kola fudbalskog šampionata Srbije odigrana u Surdulici: Radnik - Novi Pazar (2:0), odigrana 11. aprila, označena je kao sumnjiva! Iz oba kluba su u saopštenju negirali da je na spornom meču bilo šta neregularno.

Međutim, specijalizovanim službama za praćenje klađenja, direktno povezanim sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA), nije promaklo nekoliko enormnih uplata na pobedu Radnika. Zato je u Fudbalski savez Srbije (FSS) stigao dopis da se ceo slučaj stavi "pod lupom".

Pod sumnjom su, kako se saznaje, i pojedini fudbaleri Novog Pazara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track