ŠMEKERSKA REAKCIJA LALATOVIĆA NA ŠOK OPTUŽBE BIVŠEG ASA PARTIZANA: Dobar je momak! Voleo bih da mu jednog dana budem trener!
Foto: Starsport

LALA SPUŠTA LOPTU

ŠMEKERSKA REAKCIJA LALATOVIĆA NA ŠOK OPTUŽBE BIVŠEG ASA PARTIZANA: Dobar je momak! Voleo bih da mu jednog dana budem trener!

Fudbal -

Pravi spektakl viđen je na utakmici petog kola plej-auta Super lige Srbije između kragujevačkog Radničkog i Proletera.

Vodili su gosti dugo, ali ih je u finišu stigla sudbina Mančester sitija iz duela sa Realom – Radnički je postigao dva gola i slavio sa 2:1.

Nadoknada meča donela je nove incidente u režiji Nikole Ninkovića.

Popularni Džigi je prvo faulirao Marka Mirića, zatim ga šutnuo u glavu dok je ovaj ležao na zemlji, a kada je dobio crveni karton nasrnuo je i na glavnog arbitra Mitića. Po završetku meča istakao je kako je njegov tim pokraden, prvenstvo neregularno i kako su navijači Radničkog preskakali tribinu i napadali ih.

Šef struke Kragujevčana, Nenad Lalatović, u razgovoru za Meridian sport istakao je kako veruje da je Ninković sve rekao u afektu:

- Džigi je dobar momak, sve to je izjavio pod emocijama, vruće glave. Razumem ga, koliko puta sam i ja bio kažnjavan zbog ishitrenih izjava – počeo je priču Lalatović za Meridian sport, pa nastavio:

- Ipak, smatram da je prvenstvo nikad regularnije, to sam čak već i govorio. Mi smo bili bolji od Proletera, zasluženo smo pobedili.

Lalatović je za kraj istakao još nešto:

- Mnogo cenim Džigija kao momka i kao igrača, voleo bih da mu jednog dana budem trener! Siguran sam da je sve ovo rekao ishitreno i vruće glave - zaključio je Lalatović kratak razgovor za Meridian sport.

Kurir sport/Meridijan sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track