SKAKAO, TRČAO, URLAO! NAJLUĐI VIDEO LALATOVIĆA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Nije znao šta će sa sobom posle gola u 90. minutu! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

ludilo

SKAKAO, TRČAO, URLAO! NAJLUĐI VIDEO LALATOVIĆA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Nije znao šta će sa sobom posle gola u 90. minutu! VIDEO

Fudbal -

Radnički iz Kragujevca je neverovatnim preokretom u samom finišu utakmice došao do dragocenih bodova u borbi za opstanak, u meču direktnim konkurentom, novosadskim Proleterom (2:1).

Novosađani su na "Čika Dači" do 87. minuta imali minimalnu prednost, ali je domaći tim u razmaku od dva minuta postigao dva pogotka i srušio direktnog konkurenta u borbi za očuvanje superligaškog statusa.

Pogodak Maksimovića za preokret izazvao je erupciju oduševljenja na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu, a burna proslava viđena je i od trenera ekipe iz srca Šumadije, Nenada Lalatovića. On je bio u pravoj ekstazi!

Pogledajte kako se Nenad Lalatović radovao posle drugog gola svog tima:

Popularni Lala se nakon pobedonosnog gola zaleteo ka tribinama i popeo na ogradu, a mnogi navijači su pohrlili ka njemu da zajedno podele radost.

U slavljeničkom zanosu šef struke Kragujevčana je mahao rukama i dodatno podgrejao atmosferu na stadionu. Na kraju je pao na kolena, a bilo je očigledno da su ga jake emocije preplavile.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track