ZVEZDA PRIVODI KRAJU NEVEROVATNU SEZONU: Posle bolnog poraza od Šerifa, usledila je sjajna LIGA EVROPE, a smeši se TITULA (VIDEO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

za pamćenje

ZVEZDA PRIVODI KRAJU NEVEROVATNU SEZONU: Posle bolnog poraza od Šerifa, usledila je sjajna LIGA EVROPE, a smeši se TITULA (VIDEO)

Fudbal -

Crveno-beli pozivaju navijače na osvajanje pete titule zaredom

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju neverovatnu sezonu. Ona je protkana usponima i padovima.

Aleksandar Dragović, Miloš Degenek
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crveno-beli su sa velikim ambicijama prošlog leta počeli takmičarsku godinu. Silno su želeli u Ligu šampiona, međutim iznenadio ih je moldavski Šerif, klub koji je potom eliminisao zagrebački Dinamo, a u grupnoj fazi elitnog takmičenja pobedio Real, Inter i Šahtjor.

Dejan Stanković, Mirko Ivanić
foto: Starsport

Crvena zvezda domogla se grupne faze Lige Evrope sa dve ubedljive pobede protiv rumunskog Kluža. U Ligi Evrope, u konkurenciji Brage, Mitjilanda i Ludogoreca prvi put su zauzeli prvo mesto i tako sebi omogućili evropsko proleće i direktan plasman u osminu finala takmičenja. Tu se nažalost, spletom nesrećnih okolnosti eliminisani od strane finaliste Glazgov Rendžersa.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

U domaćem prvenstvu Crvena zvezda je igrala po sistemu toplo-hladno, kašljucala protiv Vojvodine, posebno protiv Radnika iz Surdulice. Međutim, kada je bilo najpotrebnije, u prolećnom delu sezone aktuelni šampion nadigrao je velikog rivala Partizan (2:0) i smanjio bodovnu prednost nad rivalom na minus dva. Usledilo je čuveno Zvezdino proleće.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sada crveno-beli imaju dva boda prednosti i pred poslednju utakmicu koja je na programu u nedelju od 18.30 časova na stadionu "Rajko Mitić" pozivaju navijače da u što većem broju dođu na osvajanje pete titule zaredom. Ulaz je besplatan, dovoljan je samo Zvezdin barjak za novo slavlje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track