JOVIĆ BLISTAO POSLE ŠVEDSKE! Heroj Srbije oduševljen pobedonosnim golom: Jako bitno za nas, a sada da IZGINEMO u Ljubljani!
Foto: Profimedia

LIGA NACIJA

JOVIĆ BLISTAO POSLE ŠVEDSKE! Heroj Srbije oduševljen pobedonosnim golom: Jako bitno za nas, a sada da IZGINEMO u Ljubljani!

Fudbal -

Luka Jović, strelac pobedonosnog gola za Srbiju protiv Švedske, oduševljen je učinjenim u Štokholmu

Napadač Real Madrida doneo je prednost Srbiji u samoj završnici prvog poluvremena, a time je samo krunisao dobru igru u tom periodu meča.

Orlovi su zasluženo pobedili na teškom gostovanju i tako ostali u igri za prvo mesto.

- Jako bitna pobeda za nas. Vratili smo 'brejk' jer smo izgubili prvu utakmicu u Beogradu. Bilo je jako bitno da večeras dobijemo i da se vratimo u igru za prvo mesto. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, borbenu, protiv kvalitetnog protivnika. Idemo u Ljubljanu da pokušamo da uzmemo tri boda - rekao je Jović za "RTS" odmah po završetku meča.

Srbija je u junu već odigrala tri utakmice, a u nedelju 12. juna sledi gostovanje Sloveniji. Da li su Orlovi umorni?

- Ja jesam, definitivno. Verujem da su i ostali, duga je sezona, momci su igrali puno utakmica. Ja nisam igrao puno utakmica ove sezone, što je takođe problem, verovatno još veći nego njihov. Moramo da se stegnemo, da odigramo tu još jednu utakmicu i izginemo za ta tri boda - rekao je Luka Jović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track