CRVENA ZVEZDA PORAŽENA OD KOPRA: Crveno-beli neslavno završili pripreme u Sloveniji VIDEO
Foto: Printskrin

Loša vest za delije

CRVENA ZVEZDA PORAŽENA OD KOPRA: Crveno-beli neslavno završili pripreme u Sloveniji VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u poslednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji od Kopra rezultatom 1:0.

Jedini gol na meču postigao je Kotnik u 51. minutu.

Zvezda je u Sloveniji odigrala ukupno tri utakmice, pobedila Bravo sa 2:1 golovima Rišaira Živkovića, zatim je odigrala nerešeno 1:1 protiv Domžala, uz gol Vladimira Lučića.

Dejan Stanković je na teren izveo tim Borjan - Pićini, Dragović, Eraković, Rodić - Sanogo, Kanga, Kangva, Ivanić, Katai - Bukari.

Najveću priliku za Zvezdu u prvom poluvremenu propustili su Srnić u 24. minutu i Ivanić u 29. minutu, kada je sa pet metara pogodio golmana u situaciji kada je bio jedan na jedan.

Kopar je samo u uvodnim minutama imao nekoliko solidnih akcija, ali ne i izglednu šansu.

Ipak, slovenački tim je došao do vođstva, i to u 51. minutu. Domaći fudbaleri su odigrali dupli pas, a Kotnik je sa 20-tak metara snažno šutirao i pogodio tik uz stativu.

U nastavku meča Ben je u dva navrata bio u prilici za gol, ali je prvi put bio neprecizan, a drugi put je njegov šut izblokiran.

Problem za Stankovića predstavljaju povrede, Ohi i Pavkov nisu bili u sastavu, a Sanogo se povredio u 15. minutu, pa je umesto njega zaigrao Srnić.

Crveno-beli se vraćaju iz Slovenije, a u nedelju u Sočiju igraju protiv Zenita jaku proveru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track