NI REČ O STOLICI I SUKOBU! Iliev se oglasio nakon odlaska iz Partizana, pogledajte šta je poručio posle OSTAVKE
Foto: Starsport

PRVE REČI

NI REČ O STOLICI I SUKOBU! Iliev se oglasio nakon odlaska iz Partizana, pogledajte šta je poručio posle OSTAVKE

Fudbal -

U nastavku sezone Partizan će morati da potraži novog sportskog direktora, pošto je Ivica Iliev odlučio da podnese ostavku.

Delovalo je da su se smirile strasti nakon remija protiv TSC-a na stadionu u Humskoj, ali odluka Milorada Vučelića da pruži još jednu šansu treneru Iliji Stolici, očigledno se nije dopala Ilievu.

Putem zvaničnog sajta Partizana on se oglasio povodom povlačenja sa funkcije koju je imao.

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora Partizana. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati - rekao je Iliev.

Ivica Iliev
foto: Starsport©

Nije govorio o razlozima odlaska, pa tako nije pominjao ni aktuelnog trenera, ni bilo koga od doskorašnjih saradnika.

- Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici - zaključio je Iliev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track