IZ DANSKE SLETEO NA BAGDALU: Napredak potpisao levog beka Vladimira Prijovića
Foto: FK Napredak

Novo pojačanje

IZ DANSKE SLETEO NA BAGDALU: Napredak potpisao levog beka Vladimira Prijovića

Fudbal -

Napredak je potpisao novog fudbalera - mladog levog beka Vladimira Prijovića (20), koji ima status bonusa.

Vladimir Prijović je svoj fudbalski razvoj započeo u Crvenoj zvezdi, a bio je reprezentativac Srbije u mlađim selekcijama.

Seniorsku karijeru je započeo u Grafičaru, a zatim je otišao u Dansku. Igrao je za Olborg, koji je planirao da ga ovog leta pošalje u Minsk na pozajmicu. Levi bek je vagao, vagao i prelomio - rešio je da se vrati u Srbiju. Prihvatio je poziv Čarapana i potpisao trogodišnji ugovor.

Prema rečima trenera Dušana Đorđevića, Napredak kuburi sa bonus igračima i sa napadačima, pa angažovanje Prijovića ima duplu funkciju – pojačaće konkurenciju na levom boku i imaće status bonus igrača.

Nedavno angažovanje Nikole Vukajlovića iz Inđije još uvek nije donelo traženi kvalitet, jer se on sporo uklapa u novi tim i taktiku trenera.

Od danas tim iz Lazarevog grada jači je za jednog od talentovanijih učenika Zvezdine omladinske škole, člana mlađih selekcija Srbije i perspektivnog fudbalera, kojem je proricana uspešna fudbalska karijera.

Sa ovim potezom kruševački klub se okreće rešavanju bolnog problema i pronalaženju špica, koji treba da daje golove i značajno pojača ofanzivu. Dosadašnji učinak Napretkovih ofanzivaca je katastrofalan, a ambicije kluba su plasman u Evropu.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track