"GRAĐEVINARI" KAO ITALIJANI: Rad promovisao novu liniju sportske opreme
Foto: FK Rad

Uspostavljena saradnja

"GRAĐEVINARI" KAO ITALIJANI: Rad promovisao novu liniju sportske opreme

Fudbal -

Banjički prvoligaš Rad će u novu sezonu ući sa novim tehničkim sponzorom.

Ideja, započeta početkom 2014.godine, svoju finalizaciju je doživela pred početak drugog ranga takmičenja u sezoni 2022/2023, pa će "građevinari" ubuduće nositi dresove i sportsku opremu, renomiranog proizvođača marke "Macron".

"Velika nam je čast da je uspostavljena saradnja između naše kuće i fudbalskog kluba Rad. Ekipa sa Banjice je klub od ugleda i nadamo se da će saradnja u definisanom periodu od četiri godine biti na obostrano zadovoljstvo. Ugovorom je obuhvaćena i Omladinska škola kluba iz Crnotravske ulice i nadamo se da će baš u našoj opremi, izrasti i afirmisati se neki novi fubdaleri koji će napraviti zavidne karijere. Radujemo se aktuelnoj saradnji i ideja je da se ona iz godine u godinu podiže na viši nivo", rekla je direktorka firme "Macron", za prostor Srbije, Jelena Pavićević.

Rad, Macron, dresovi, sportska oprema
foto: FK Rad

Na Banjici se nadaju da će novodizajnirana oprema doneti neke nove pozitivne vetrove, a svoju zvaničnu premijeru i vizuelni identitet ekipe iz Crnotravske ulice, širi auditorijum će imati u ponedeljak od 19 časova, na prvenstvenoj premijeri protiv Trajala, koju će direktno prenositi i televizija Arena.

"Prvi utisci su izuzetno pozitivni i drago nam je da smo prvi u Evropi sa ovakvom linijom opreme. Sada smo fokusirani na teren i želimo kvalitetan uvodni meč protiv ekipe iz Kruševca i nadamo se i priželjkujemo pozitivan ishod tog duela", očekivanja su sportskog direktora "nebesko-plavih", Miloša Trifunovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track