ODLAZI, MAMU TI JE**M! Novi SKANDALOZAN video iz Humske! Navijači Partizana MALTRETIRALI fudbalere i u svlačionici VIDEO
Foto: Prinstcreen

HAOS

ODLAZI, MAMU TI JE**M! Novi SKANDALOZAN video iz Humske! Navijači Partizana MALTRETIRALI fudbalere i u svlačionici VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana demantovali su saopštenjem da su ih navijači maltretirali nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, iako dokazi u vidu snimaka govore drugačije.

Navijači su pobesneli zbog novog neuspeha, skadirali su protiv uprave, "pozdravili" trenera Iliju Stolicu, a fudbaleri su "postrojeni" na atletskoj stazi ispred južne tribine.

U jednom trenutku je došlo i do fizičkog kontakta između navijača koji je preskočio sa tribina na atletsku stazu i kapitena, Slobodana Uroševića.

Upravo je Urošević potpisao demant natpisa medija da su se navijači užasno poneli prema fudbalerima, a pojavio se novi video iz Humske koji govori da ime levog beka neopravdano stoji iza saopštenja.

Na snimku se vide navijači ispred prostorija kluba i svlačionica kako lupaju na prozor, dozivaju fudbalere i psuju ih.

- Odlazi, mamu ti je**m - začulo se u jednom trenutku.

Definitivno će 11. avgust ostati upisan kao jedan od najcrnjih dana u istoriji kluba.

Dan kasnije, došlo je i zvanično do smene trenera. Stolica je već postao bivši, a umesto njega na klupu se vraća Savo Milošević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track