BOLONJA I DALJE BEZ TRIJUMFA: MIHAJLOVIĆEV TIM ISPUSTIO POBEDU U FINIŠU! Atalanta bolja od Torina, het-trik Kupmajnersa
Foto: Profimedia

serija a

BOLONJA I DALJE BEZ TRIJUMFA: MIHAJLOVIĆEV TIM ISPUSTIO POBEDU U FINIŠU! Atalanta bolja od Torina, het-trik Kupmajnersa

Fudbal -

Atalanta je zabeležila treću pobedu u četri odigrana kola Serije A. Ugostila je Torino, u čijem sastavu su starteri bili Saša Lukić i golman Vanja Milinković-Savić, i nanela mu prvi poraz u sezoni.

Štoper domaćih Demiral je u 31. minutu nakon nabačene lopte u peterac pogodio stativu. U 2. minutu nadokande prvog poluvremana Brendon Sopi je bio u prodoru, u kazenom prostoru faulirao ga je Ola Aina. Dosuđen je penal koji je realizovao Kupmajners - 1:0.

Strelac vodećeg pogotka za tim iz Bergama odmah na počeku drugog dela izveo je sjajan potez i udarcem sa 20 metara po zemlji pogodio donji levi ugao Milinković- Savića za 2:0.

Gosti su odlično kombinovali u 75. minutu, Pelegri je promašo po desnoj strani i proigrao Nikolu Vlašića kojin je topovskim šutem smanjio na 2:1.

Malo kasnije sve dileme oko pobednika su otklonjene, Lacaro je promašio loptu i oborio Lukmana u šesnaestercu, a sa 11 metara još jednom je bio Tion Kupmajners za het-trik i pobedu domaćina.

Fudbaleri Bolonje, koje sa klupe vodi srpski trener Siniša Mihajlović, nius uspeli da zabeležili trijumf ni nakon četiri odigrana kola. Odigrali su 1:1 protiv Salernitane.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Vođstvo domaćinu doneo je Marko Arnautović iz penala, reprezentatvac Austrije jedini je strelac za Bolonju ove sezone. Postigao je sva tri pogotka za svoj tim.

U 87. minutu posle šuta Kandreve, golman domaćih Skorupski je dobranio, na odbitak je natrčao Bulaje Dija i izjednačio na 1:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track