SANČO DONEO POBEDU ĐAVOLIMA U LESTERU: Tri trijumfa zaredom posle KATASTROFALNOG STARTA!
Foto: Profimedia

premijer liga

SANČO DONEO POBEDU ĐAVOLIMA U LESTERU: Tri trijumfa zaredom posle KATASTROFALNOG STARTA!

Fudbal -

Mančester junajted je i na "King pauer stadionu" u Lesteru nastavio da igra sa velikim samopouzdanjem stečenim pobedama u poslednja dva kola pa su slavili sa 1:0 (1:0).

Tropoteznu akciju u 22. minutu završio je golom Džejdon Sančo. Bruno Fernandeš je uputio dobar pas ka Rašfrodu, koji je prosledio loptu do mladog napadača koji je zaobišao golmana i lako poentirao.

Nije imao posla David De Hea jer je odbrana funkcionisala veoma dobro, a njegovi ofanzivci su u dva navrata neuspešno zapretili udarcima sa distance.

Lester je u nastavku sve pokušao da izjednači, ali odbrana "đavola" bila je dobra kao i golman De Hea koji je imao dve odlične odbrane. Na drugoj strani, Kristiojano Ronaldo, koji je ušao u poslednjih 20 minuta, imao je dve prilike, prava je šteta što je lopta posle njegovih makazica završila tik pord stative.

Na kraju meča Džastin je imao veliku priliku za izjednačenje. Na žalost navijača domaćeg tima šutirao je visoko preko gola. Posle katastrofalnog starta, "crveni đavoli" iz mančestera su zabeležili treću pobedu zaredom u Premijer ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track