PIŽON POZVAO ZVEZDAŠE NA MARAKANU PROTIV MONAKA: Čeka nas velika utakmica, svi na stadion sa crveno-belim barjakom u ruci
Foto: www.crvenazvezdafk.com

budi 12. igrač

PIŽON POZVAO ZVEZDAŠE NA MARAKANU PROTIV MONAKA: Čeka nas velika utakmica, svi na stadion sa crveno-belim barjakom u ruci

Fudbal -

Vladimir Petrović Pižon, četvrta Zvezdina zvezda, pozvao je navijače da u što većem broju dođu na utakmicu protiv Monaka. Sutra od 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Vladimir Petrović Pižon
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Igranje Zvezde u Ligi Evrope je veliki uspeh za klub. Nalazimo se u izuzetno snažnoj grupi i čeka nas šest velikih utakmica. Mislim da navijači još nisu svesni koliko će se igrati dobar fudbal ove sezone u Evropi, i koliko je zapravo Monako moćna ekipa. Upravo zato, Marakana mora da bude puna, jer znamo kroz istoriju da je često bivala naš 12. igrač i da nas je vodila do dobrih rezultata – rekao je Pižon za sajt kluba.

Legendarni as je posebno naglasio koliko je sledeći rival opasan protivnik.

- Monako je odličan tim, igrali su ravnopravno sa PSŽ-om, prodaju igrače za 100 miliona i više, tako da nema dileme da nas čeka pravi spektakl u četvrtak, kao i u svakoj narednoj utakmici u grupi. Igrači zaslužuju podršku, a kvalitet definitivno imaju da postignu ono što je klub zacrtao kao ciljeve.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezda priprema spektakl, a pozvala je sve navijače da na meč ponesu barjake, koji se mogu kupiti u "Red Star šopu" za 1.000 dinara. Pižon kaže da će se tako poslati poruka da je Zvezda porodica.

- Upoznat sam da se sprema spektakl sa barjacima, sećam se kako je to bilo na proslavi titule na utakmici sa Voždovcem. Nemam dilemu da će se napraviti fantastična atmosfera i da će mnogo značiti ekipi. Poslaćemo poruku svima da je Zvezda velika porodica i da smo svi kao jedan. Što se mene tiče, dolazim sa barjakom, imam ga još od meča sa Voždovcem, tako da ću ga svakako poneti, a pozivam i ostale da to učine ili da ga kupe. Izuzetno je bitno da prvu utakmicu u grupnoj fazi, još na domaćem terenu, odigramo dobro i ostvarimo pozitivan rezultat - istakao je Pižon.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track