KURIR PAPARACO! Ćerkica Ognjena i supruga Natalija u stopu prate Jokića: Evo kako Nikola provodi slobodno vreme u Pragu (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

SREĆNA PORODICA

KURIR PAPARACO! Ćerkica Ognjena i supruga Natalija u stopu prate Jokića: Evo kako Nikola provodi slobodno vreme u Pragu (FOTO)

Eurobasket 2022 -

Nikola Jokić, najbolji srpski košarkaš i MVP najjače lige na svetu, slobodno vreme u Pragu provodi sa svojom porodicom.

Reprezentativac Srbije primećen je u hotelskim prostorijama zajedno sa svojom suprugom Natalijom i jednogodišnjom ćerkom Ognjenom. Očigledno Jokić svaki slobodan trenutak između utakmica i treninga koristi da bude u blizini svojih najbližih.

Natalija Jokić, Nikola Jokić
foto: Nemanja Nikolić

Društvo im je pravio poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović, koji dugi niz godina vodi brigu o karijeri srpskog košarkaša. Cela ekipa delovala je veoma raspoloženo, što i ne čudi s obzirom na briljantne partije reprezentacije Srbije u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva.

Nikola Jokić i Natalija Maćešić bili su u srećnoj vezi od 2013. godine, a venčali su se 2020. godine u Somboru. Naredne godine, rođena je kćerka Ognjena. Na prvi pogled neobično i retko ime, koje predstavlja izvedenicu iz muškog imena Ognjen, slovenskog je porekla, a nekada se davalo usled verovanja u magijsku moć imena tj. da ognjem otera zle sile.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track