KLOP POSLE BLAMAŽE OD NAPOLIJA: Bojim li se da ću da završim ko Tuhel? Nije baš takva situacija!
Foto: Printscreen

liga šampiona

KLOP POSLE BLAMAŽE OD NAPOLIJA: Bojim li se da ću da završim ko Tuhel? Nije baš takva situacija!

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula doživeli su pravi debakl na startu Lige šampiona.

Redsi su na gostovanju poraženi od Napolija rezultatom 1:4.

Domaćin je posle prvih 45 minuta igre imao ubedljivih 3:0, a početkom drugog poluvremena povisili su i na 4:0. Nemoćni tim Jirgena Klopa da kraja meča samo je uspeo da se upiše na semafor.

Nakon meča Klop je prokomentarisao katastrofalno izdanje svoje ekipe.

"Problemi su bili očiti. Napoli je odigrao jako dobru, a mi lošu utakmicu. Početak nas je poljuljao. Nije lako u ovoj atmosferi, ali naši problemi leže u tome što stvarno nismo igrali dobro. Nismo bili kompaktni. U 60 minuta igre nismo napravili presing, sve dok Tijago nije ušao. Gubili smo mnogo lopti jer smo bili daleko", rekao je Klop.

Nemac ističe da je odgovornost njegova.

"Moj posao je da otkrijem zašto nam ne ide. Nije prvi put da igramo loše, a deo razloga i znamo, ali zaista mislim da smo danas mogli puno bolje, a nismo. Moja je odgovornost, moraću dobro da razmislim, da vidim gde je tačno pošlo po zlu kako bih momcima preneo pravu poruku".

Klop ističe da ekipa prolazi kroz težak period

"Težak period, ali i kada ne igrate dobro možete se braniti dobro. Moramo pronaći novi način igre, iako bi svi bili srećni kada bismo mogli da igramo ono što smo igrali pre. Dosta toga nam nedostaje, a sada moramo da se tražimo usred Premijer lige i Lige šampiona. Za tri dana igramo protiv Vulvsa, ako su gledali utakmicu verovatno sada ne mogu da prestanu da se smeju. Vide ovo kao savršen momenat za meč protiv Liverpula, a i ja bih se složio", iskren je Klop.

Na pitanje da li se plaši da bi mogao da prođe kao Tomas Tuhel, Nemac je dao zanimljiv odgovor:

"Ne baš, nije takav slučaj. Naši vlasnici su veoma smireni i očekuju da ja rešim situaciju, a ne neko drugi", kaže Klop.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track