BEZ RESPEKTA! Crvena zvezda večeras (21.00) dočekuje Monako u LE: Nisu vanzemaljci, na Marakani su padali i mnogo jači timovi!
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

BEZ RESPEKTA! Crvena zvezda večeras (21.00) dočekuje Monako u LE: Nisu vanzemaljci, na Marakani su padali i mnogo jači timovi!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde takmičenje u Ligi Evrope otvaraju utakmicom protiv Monaka na stadionu „Rajko Mitić“ (21.00, RTS, Arena sport).

Trener Miloš Milojević respektuje rivala, ekipu koja vredi više od 340 miliona evra, ali se nada povoljnom rezultatu.

- Očekujemo kvalitetnu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Oni igraju jednu od najzahtevnijih liga, igraju drugim brzinama i intenzitetom. Fizički su dominantni i moćni, pokazali su to i protiv PSŽ. Nisu vanzemaljci, ponavljam to - rekao je Miloš Milojević i nastavio:

- Disciplinom i kvalitetom koji imamo možemo da igramo s njima. Poštujemo Monako, ali uz dužno poštovanje, ne pobeđuje uvek onaj koji je favorit na papiru. Ovde su pobeđivani i bolji timovi.

Miloš Milojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Trener crveno-belih veruje u svoje momke, koji su u maloj krizi.

- Do pre 20 dana pričalo se o igračima Zvezde kao o najboljoj generaciji posle 1991. godine. Verujem da su dobri, da ne verujem, bio bih na nekoj plaži. Bio je šok što nismo ušli u Ligu šampiona. To je nauk za ubuduće. Treba nam sreća, ali ona mora da se zasluži.

Miloš Milojević nada se punoj Marakani.

- Da pobedimo Monako, to ne bi bila prekretnica sezone! Jer ako dobijemo, treba nam osam bodova da prođemo dalje. Posle sledi Pazar, koji je takođe prekretnica... Pa Trabzon, koji je opet prekretnica... Čeka nas Monako, pa ćemo da vidimo - zaključio je Milojević.

Crvena zvezda, Glazgov rendžers, Marakana, delije
foto: Printskrin

Kriza i u Monaku Francuski mediji pišu da u svlačionici Monaka vlada pravi rat. Iskusni Visam Ben Jeder nezadovoljan je statusom u ekipi. Navodno, trener Monaka Filip Kleman mu je progledao kroz prste uprkos nedisciplini.

Međutim, promešaće ekipu jer je u krizi, kao i Zvezda, pošto su eliminisani iz Lige šampiona. Doživeli su dva neuspeha u prvenstvu, poraženi su od Lansa i Troe.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Novi pomoćnik

Vujadin Savić trener

Stručnom štabu prvog tima Crvene zvezde pridodat je bivši kapiten Vujadin Savić.

- Priključili smo i Vujadina Savića u stručni štab kao trenera početnika. Verujem da ćemo mi pomoći njemu, ali i on nama - otkrio je Milojević.

Vujadin Savić
foto: Www.crvenazvezdafk.com

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track