CRVENA ZVEZDA U BORBI ZA OFK BEOGRAD: Crveno-beli uplatili Romantičarima milion dinara i skoro 6 miliona pretvorili u donaciju
Foto: Starsport

Lep gest

CRVENA ZVEZDA U BORBI ZA OFK BEOGRAD: Crveno-beli uplatili Romantičarima milion dinara i skoro 6 miliona pretvorili u donaciju

Fudbal -

Jedan od najstarijih srpskih klubova, OFK Beograd trenutno se takmiči u Srpskoj ligi (treći rang) i jasno je da je ekipi sa Karaburme potrebna pomoć.

Navijači "Romantičara" već duže vreme apeluju na to, da bi im samo nekoliko dana kasnije stigao odgovor. Crvena zvezda je na račun OFK Beograda uplatila 1.000.000 dinara (8.500 evra). Pored toga, aktuelni šampion Srbije je prošlogodišnju pozajmicu od 5.971.000 dinara preinačio u trajnu donaciju:

"Javni apel navijača i ljubitelja OFK Beograda stigao je do FK Crvena zvezda koji je kao aktuelni šampion doneo odluku da pomogne akciju i donira 1.000.000 dinara na račun udruženja KPO 1994. Na osnovu razgovora sa predstavnicima KPO 1994, Crvena zvezda je donela odluku da sve prošlogodišnje pozajmice prema OFK Beogradu, u ukupnom iznosu od 5.971.000 dinara, preinači u trajne donacije. Ovim putem se zahvaljujemo FK Crvena Zvezda na donacijama i prepoznavanju borbe za spas kluba! Dalja upotreba svih dosadašnjih donacija biće javno prikazana na KPO stranicama", piše u saopštenju OFK beograda.

Da podsetimo, navijači OFK Beograda su veoma nezadovoljni trenutnom situacijom, pa samim tim i upravnim odborom, te kao spas kluba vide u Dušku Tošiću, koga priželjkuju kao novog predsednika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja