OVO NISTE VIDELI U TV PRENOSU! Dirljiva scena: Mirka prišla Novaku i snažno ga ZAGRLILA, Srbin nije mogao da zaustavi SUZE (VIDEO)
Foto: Printscreen

EMOTIVNO

OVO NISTE VIDELI U TV PRENOSU! Dirljiva scena: Mirka prišla Novaku i snažno ga ZAGRLILA, Srbin nije mogao da zaustavi SUZE (VIDEO)

Fudbal -

Na društvenim mrežama isplivao je jedan izuzetno dirljiv snimak sa oproštaja slavnog švajcarskog tenisera Rodžera Federera.

Švajcarac se na nedavno održanom Lejver kupu u Londonu zvanično stavio tačku na svoju blistavu karijeru. Njegov oproštaj bio je veoma emotivan, kako za njega, tako i za sve prisutne.

Po završetku dubl meča sa Rafaelom Nadalom, Rodžerova supruga Mirka sišla je na teren kako bi podelila emotivne trenutke sa svojim dragim. Prizor je bio zaista dirljiv, sve je pucalo od emocija.

Sve to posmatrao je srpski teniser Novak Đoković koji jednostavno nije mogao da se suzdrži, posebno u momentu kada su uplakanom Rodžeru u zagrljaj došla i njegova deca, Nole je jednostavno briznuo u plač.

Mirka mu je prišla i snažno ga zagrlila, popričali su malo, a onda je otišla da pozdravi i ostale tenisere.

Novak je nakon turnira otkrio zbog čega se rasplakao.

"Bio sam najemotivniji kada su mu deca izašla na teren. To me je rasplakalo. Bio je to divan trenutak. Bilo je lepo videti Mirku, roditelje, decu i sve koji su bili neizbrisiv deo njegove karijere i života".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track