ČERČESOV NAPUSTIO KONFERENCIJU: Trenera Ferencvaroša IZNERVIRAO novinar, pa delio LEKCIJE!
Foto: Starsport

LIGA EVROPE

ČERČESOV NAPUSTIO KONFERENCIJU: Trenera Ferencvaroša IZNERVIRAO novinar, pa delio LEKCIJE!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savldali Ferencvaroš rezultatom 4:1 u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

Trener Ferencvaroša Stanislav Čerčesov bio je izuzetno nezadovoljan posle meča

- To je sve fudbal, zasluženo smo izgubili. Do prvog gola smo bili u dobroj situaciji, penal nas je poremetio. Moramo analizirati i idemo dalje. Kada pogledamo današnju utakmicu, sve mora da se popravi - rekao je Čerčesov,

Analizirao je i igru Zvezde.

"Što se tiče igre Ferenca, potpuno smo stali posle 1:0. Dešava se da ekipa primi gol, ali posle toga mora da se podigne. Mi smo potpuno stali, morali smo mnogo kompaktnije i timski da igramo. Zvezda je igrala onako kako sam pretpostavio, mnogo su bolji ofanzivno nego u defanzivi. Nismo smeli da im ostavimo toliko prostora."

Pohvalio je navijače a potom objasnio i šta je potrebno za pobedu njegovog tima u revanšu.

"Danas su navijači bili bolji nego ekipa na terenu. Prvo ćemo da se koncentrišemo i da sačekamo Debrecin, tu očekujemo 20.000 navijača. Imaće priliku da uvežbaju atmosferu i da se zajedno pripremimo za revanš i ono što nas očekuje. Jeste, bolje je reći i ono što sam uradio jeste to da sam rekao igračima u svlačionici. Moje je da pripremim ekipu, treba ovo da zaboravim, da pripremim i da idemo dalje. "

Na kraju, Čerčesova su i iznervirali novinari iz Mađarske. Tokom pitanja, Čerčesov je odmah odgovorio na engleskom rekavši da oni postavljaju pitanja čak 20 minuta, dok je njemu potrebno samo nekoliko sekundi da on odgovori. Potom je rekao jednu rečenicu i uz "Aufiderzen" napustio konferenciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track