VEČITI PUNI SAMOPOUZDANJA NASTAVLJAJU TRKU U DOMAĆEM TAKMIČENJU: Zvezda dočekuje Spartak, Partizan gostuje Voždovcu
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

VEČITI PUNI SAMOPOUZDANJA NASTAVLJAJU TRKU U DOMAĆEM TAKMIČENJU: Zvezda dočekuje Spartak, Partizan gostuje Voždovcu

Fudbal -

Utakmicama 14. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će dočekati subotički Spartak, dok će Partizan gostovati Voždovcu. Ova runda takmičenja počeće danas od 17.00 u Surdulici kada će domaći Radnik dočekati Novi Pazar.

Radnik je i dalje jedini tim u ligi bez pobede i poslednji je na tabeli sa samo četiri boda, dok je Novi Pazar peti sa 24 boda na svom kontu.

U subotu su na programu tri utakmice.

Prvi će na teren od 15.00 fudbaleri Mladosti i Napretka, dva sata kasnije počeće duel Kolubare i Mladosti GAT, dok će od 19.00 na "Karađorđu" snage odmeriti sedmoplasirana Vojvodina i drugoplasirani TSC.

Crvena zvezda, Vojvodina
foto: Starsport

Trećeplasirani Čukarički će u nedelju od 15.00 dočekati Javor, koji je trenutno 12. tim lige, a pola sata kasnije počeće meč na stadionu "Rajko Mitić" izmedju Crvene zvezde i Spartaka.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle ubedljive pobede protiv Ferencvaroša u Ligi Evropa sa željom da nastave seriju dobrih rezultata, dok će subotički tim pokušati da prekine niz od osam utakmica bez pobede u domaćem šampionatu.

Zvezda je lider šampionata sa 29 bodova iz 11 odigranih utakmica, dok je Spartak je 13. na tabeli sa deset bodova iz 12 mečava.

Nedeljni program od 19.30 zatvaraju Voždovac i Partizan, jednim od derbija kola.

Crno-beli, kao i Zvezda, u dobrom raspoloženju odlaze na ovo gostovanje posle velike pobede u Kelnu u Ligi konferencija. Trenutno su četvrti na tabeli Super lige Srbije sa 24 boda, dok je Voždovac šesti sa bodom manje, ali iz dve utakmice više.

FK Partizan
foto: Starsport©

Poslednji meč 14. kola igra se u ponedeljak od 16.00 kada će niški Radnički ugostiti Radnički 1923.

Tim sa Čaira zauzima 11. mesto na tabeli sa 13 bodova, dok je kragujevački Radnički bolje plasiran za dve pozicije i ima dva boda više.

Parovi 14. kola Super lige Srbije

Danas:

Radnik - Novi Pazar (17.00)

Subota:

Mladost - Napredak (15.00)

Kolubara - Mladost GAT (17.00)

Vojvodina - TSC (19.00)

Nedelja:

Čukarički - Javor (15.00)

Crvena zvezda - Spartak (15.30)

Voždovac - Partizan (19.30)

Ponedeljak:

Radnički Niš - Radnički 1923 (16.00)

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track