KASILJAS PREVARIO CEO SVET PRIZNANJEM DA JE GEJ?! Iznenada nestala poruka čuvenog golmana, Španci otkrili šta se krije iza svega
Foto: EPA/Ali Haider

ŠALA?

KASILJAS PREVARIO CEO SVET PRIZNANJEM DA JE GEJ?! Iznenada nestala poruka čuvenog golmana, Španci otkrili šta se krije iza svega

Fudbal -

Nakon što je šokirao svet priznanjem da je gej, Iker Kasiljas je uklonio objavu sa društvene mreže Tviter.

Legendarni golman Španije i Real Madrida je objavio kratku poruku: 'Nadam se da ćete da me poštujete: ja sam gej', koja je u ekspresnom roku obišla čitavu planetu.

Vest o priznanju golmana preneli su vodeći svetski mediji, a odgovor Karlosa Pujola definitivno nije pomogao da se ne podigne prašina.

Međutim, posle nešto manje od dva časa, Kasiljas je obrisao "tvit", a španski "As" je ponudio moguće objašnjenje čitave situacije.

Pomenuti izvor navodi da je bivši čuvar mreže besan na španske medije jer se njegovo ime često dovodi u vezu sa raznim ženama, a kap koja je prelila čašu jesu povezivanja sa glumicom Alehandrom Onijevom.

Prethodno je, u relativno kratkom periodu, bivši golman dovođen u vezu sa pevačicom Šakirom, manekenkom Melisom Pinto i modnom dizajnerkom Rosio Osorno.

Objava Kasiljasa da je gej izazvala je puno pažnje i u kratkom vremenskom roku je sakupla više od 200.000 "sviđanja", kao i bezbroj poruka podrške.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track