ZVEZDA SPREMNA ZA DERBI! Jovanović pred Budućnost: Znaju se naše ambicije, pozivam navijače da pruže podršku
Foto: Fiba

ABA LIGA

ZVEZDA SPREMNA ZA DERBI! Jovanović pred Budućnost: Znaju se naše ambicije, pozivam navijače da pruže podršku

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović rekao je da se nada da će igrači sprovesti planove u delo u meču protiv Budućnosti, a navijače je pozvao da dodju u velikom broju i pruže podršku timu.

"Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u delo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nedovića (Nemanja) i Dobrića (Ognjen)", rekao je Jovanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u ponedeljak ekipu Budućnosti iz Podgorice, u meču drugog kola ABA lige.

Zvezda je na startu regionalnog takmičenja pobedila MZT iz Skoplja sa 87:67, a Budućnost je savladala Split sa 94:59.

Jovanović je dodao da je meč protiv Budućnosti derbi kola, kao i da njihov rival ima visoke ambicije i u ovoj sezoni.

"Imali su sedam dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice", istakao je on.

Crveno-beli su posle utakmice sa MZT-om u petak gostovali aktuelnim prvacima Evrope, ekipi Efesa, koja je u Istanbulu slavila sa 59:72.

Košarkaš Zvezde Stefan Lazarević rekao je da ekipu već na startu sezone očekuje derbi.

"Ekipa koja je pojačana tokom leta, imali su celu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dodju u velikom broju, dodjemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja, i svaka dobra utakmica i pobeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni", zaključio je Lazarević.

I na ovoj utakmici na snazi je kazna zbog loše organizacije prošlosezonske druge utakmice finala ABA lige, pa će delovi plave lože i deo VIP lože u hali "Aleksandar Nikolić" biti zatvoreni za gledaoce.

Utakmica Crvene zvezde i Budućnosti biće odigrana u ponedeljak od 18.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track