NIŠLIJE CILJAJU PLEJ OF! Lalatović: Raduje me sjajna atmosfera u klubu
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE CILJAJU PLEJ OF! Lalatović: Raduje me sjajna atmosfera u klubu

Fudbal -

Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović izjavio je danas je atmosfera u klubu "sjajna" i dodao da se svi igrači "drže kao tim".

Radnički iz Niša u 14. kolu Superlige Srbije dočekuje kragujevački Radnički 1923.

"Atmosfera u klubu je sjajna. Rekao sam već da jako volim što sam sada u Nišu. Ovo je specifičan klub, kad dodjem ovde ja se preporodim. Nema ljubomore medju igračima, svi se drže kao tim što je jako dobro i iz toga se prave dobri rezultati", izjavio je Lalatović, a preneo klub.

Lalatović se osvrnuo i na meč 13. kola u kom je njegov tim odigrao nerešeno u gostima protiv Čukaričkog 2:2.

"Mislim da smo protiv Čukaričkog odigrali kvalitetno, pokazali smo karakter, dva puta smo se vraćali, a Čukarički je po igračkom kadru najkvalitetniji u ligi posle Zvezde i Partizana", rekao je on.

Trener Radničkog je dodao i da njegovu ekipu očekuje "pretežak raspored", a da je cilj ove sezone da Radnički "uđe u plej-of" Super lige Srbije.

"Jako mi je krivo što igramo u ponedeljak u 16 sati. Radni je dan, ko će doći? Niš je ogroman grad, ima veliku armiju navijača i otežana nam je situacija, da nemamo podršku kao kada bismo na primer igrali od 20 sati. Ali šta je tu je", izjavio je on.

Nenad Lalatović
foto: Borac Banjaluka facebook

Lalatović je rekao i da "nema povređenih igrača" i da su "svi na raspolaganju".

Kada je igra kragujevačkog Radničkog u pitanju Lalatović je rekao da su "opasni na starni", da imaju "svoje šablone" i da "sjajno stoje u bloku".

"Imaju dva dobra centralna igrača, da ne nabrajam dalje i maksimalno ozbiljno moramo da shvatimo ovu utakmicu. Sada svi očekuju da sigurno dobijemo, ali moraće moji igrači da daju maksimum mogućnosti", zaključio je on.

Meč 14. kola niški Radnički i Radnički 1923 iz Kragujevca igraće sutra u Nišu od 16.00

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track