DUŠKO TOŠIĆ NE ISPUŠTA TELEFON NI DOK JEDE! Kurir paparaco uslikao fudbalskog MENADŽERA, uživao u ELITNOM beogradskom naselju
Foto: Kurir Privatna Arhiva, Ana Paunković

odsutan

DUŠKO TOŠIĆ NE ISPUŠTA TELEFON NI DOK JEDE! Kurir paparaco uslikao fudbalskog MENADŽERA, uživao u ELITNOM beogradskom naselju

Fudbal -

Fudbalski menadžer Duško Tošić pre nekoliko dana sedeo je u centru Beogradu, u bašti jednog ugostiteljskog objekta. Bivšeg fudbalera uslikao je Kurirov paparaco dok je pijuckao čaj u društvu prijatelja.

Duško je odlučio da iskoristi lepo vreme i posetio je jedan od lokala u luksuznom delu srpske prestonice. U kafiću u sklopu kompleksa Beograda na vodi, on je seo u baštu jednog kafića i uživao u čaju i pogledu na reku.

Duško Tošić
foto: Ana Paunković

Tošić važi za veoma stilizovanog muškarca na domaćoj javnoj sceni, a za ovu priliku on se ležerno obukao. Duško je na sebi imao maslinastozelenu majicu, kojom je akcenat bacio na mišiće na rukama, kao i crni prsluk. On je povremeno razgovarao s muškarcem s kojim je bio u društvu, a telefon mu je stalno bio u rukama.

1 / 7 Foto: Kurir Privatna Arhiva

Podsetimo, poslednjih nekoliko meseci javnost bruji o razvodu Duška Tošića i Jelene Karleuše, a oni su tim povodom izbegavali da se oglašavaju za medije. Pevačica je jednom prilikom za Kurir rekla da je ona zvanično još uvek u braku.

štampano izdanje 11.10.2022.
foto: Kurir

- Zadovoljna sam kako sam proslavila rođendan. Kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavestiti o tome - istakla je Karleuša na Roštiljijadi u Leskovcu.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:10

Duško Tošić: Venčavao sam se i razvodio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track