STRAŠNO! IGRAČ KOLUBARE ZAVRŠIO U BOLNICI: Pogledajte sudar mladog Ćorkovića sa Japancem, HITNA POMOĆ bila na terenu! (VIDEO)
Foto: Printskrin

DRAMA U SUBOTICI

STRAŠNO! IGRAČ KOLUBARE ZAVRŠIO U BOLNICI: Pogledajte sudar mladog Ćorkovića sa Japancem, HITNA POMOĆ bila na terenu! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Spartaka iz Subotice savladali su Kolubaru sa 2:1. Uspeli su fudbaleri Spartaka da odnesu pobedu nakon preokreta. Gosti su poveli u 18. minutu preko Petra Đuričkovića. Sa minimalnom prednosti gostiju se otišlo i na poluvreme.

U 59. i 62. minutu Bijelović i Tanasin su uspeli da donesu ekspresni preokret Spartaku i ispostavilo se da je 2:1 bio i konačan rezultat ove utakmice.

Međutim, utakmicu je obeležio strašan sudar fudbalera Spartaka Šimure i levog beka Kolubare Ivana Ćorkovića, četvrt sata pre kraja utakmice. Dugo se ukazivala pomoć i jednom i drugom, a Šimura nije mogao da nastavi utakmicu.

Kako Kurir saznaje, 21-godišnji Ćorković je kolima Hitne pomoći odmah prebačen u subotičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Delegat na utakmici u Subotici je bio istaknuti sportski novinar "Politike" Dragan Todorović.

Kolubara se sada nalazi na osmoj poziciji sa 19 osvojenih bodova i u narednom kolu gostuje Radničkom 1923.

Sa druge strane, Spartak je 12. sa 13 osvojenih bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track