BENZEMA JAČI I OD VAR-A! Real ubedljiv, razbio na gostovanju Elče
Foto: Profimedia

la liga

BENZEMA JAČI I OD VAR-A! Real ubedljiv, razbio na gostovanju Elče

Fudbal -

Madridski Real je na gostovanju razbio Elče - 3:0. Ubojiti dvojac Benzema-Vinisjus su kombinovali, Francuz postiže gol bveć u šestom minutu, ali poništen zbog ofsajda Brazilca!

Gosti nisu prestajali sa napadima, Federiko Valverde nastavlja svoju golgetersku formu. Urugvajac postiže efektan gol, Elče se dugo branio u ovom napadau, ali protiv Valverdea nema leka.

Petnaest minuta kasnije videli smo još jednu lepu akciju Madriđana. Alaba je odigrao par duplih paseva i postigao gol, ali je ponovo VAR dosudio ofsajd tako da ni ovaj gol nije bio priznat. Benzema dolazi do gola, ali Manzano-VAR kombinacija je neumoljiva. Još jedan poništen gol osvajaču Zlatne lopte.

Potvrdila se da je treća sreća za Benzemu - francuski internacionalac je došao do svog gola posle odlične asistencije Rodriga. Konačnih 3: je postavio Marko Asensio, rezervista koji je iskoristio asistenciju Rodriga za gol u 89. minutu.

Real tako dolazi do treće pobede u nizu i sada beži šest bodova Barseloni koja svoj meč desetog kola igra u četvrtak protiv Viljareala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track