PEVCI ZAVRŠILI U LONCU ĐAVOLA: Fred i Bruno Fernandeš za radost na krcatom OLD TRAFORDU! (VIDEO)
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

PEVCI ZAVRŠILI U LONCU ĐAVOLA: Fred i Bruno Fernandeš za radost na krcatom OLD TRAFORDU! (VIDEO)

Fudbal -

Velika radost je ponovo bila prisutna na krcatom "Old Trafordu"! Mančester junajted (bez Ronalda) je u svemu nadigrao bledi Totenhem i pobedom od 2:0 (1:0) priključio se posle 12. kola u trci za vrh tabele. Na bod su od Čelsija koji je na četvrtom mestu.

Mančester junajted je igrom deklasirao Totenhem u provm poluvremenu. Iskoristili su "crveni đavoli" odluku trenera gostiju Antonija Kontea da igra zatvorenije, dominirali su, stvarali prilike, ali je golman Ugo Loris briljirao sa pet zapaženih intervencija. Šutirali su domaćini čak 19 puta za 45 minuta, Rašford, Bruno Fernadeš, Antoni pred sobom su imali neprelaznog francuskog golmana.

Međutim, Junajted je do prednosti došao posle 120 sekundi igre u nastavku. Fred je šutirao sa 16 metara, lopta je zakačila Dajera, promenila pravac i odsela u mreži. Tek posle primljenog gola gosti iz Londona su zaigrali ofanzivnije, pa je Hari Kejn propustio priliku.

Ipak, Junajted je igrao odlično, pa je posle brze tranzicije Bruno Fernandeš sa 16 metara pogodio sjajno dalji ugao i potpisao drugi poraz Totenhema u ovoj sezoni.

Nastavio je domaćin da torpeduje gol Uga Lorisa (ukupno 28 udaraca, 10 u okvir gola), ali je Francuz branio maestralno i spasio svoj tim debakla.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track