SEČEM DRVA I VOZIM TRAKTOR! Pogledajte gde se sklonio jedan od najvećih fudbalera u istoriji kako bi pronašao mir! (VIDEO)

životne priče

SEČEM DRVA I VOZIM TRAKTOR! Pogledajte gde se sklonio jedan od najvećih fudbalera u istoriji kako bi pronašao mir! (VIDEO)

Fudbal -

Roberto Bađo, italijanska fudbalska ikona, koji je "azure" odveo do finala Svetskog prvenstva u SAD 1994. godine, u kome je promašio penal, a Brazil četvrti put postao prvak sveta. Ali, u domovini mu nije mnogo zamereno zbog toga, već su naprotib, on i saigrači dočekani kao heroji. Obožavaju ga i dalje. Ali, čuveni Mali Buda je trenutno daleko od očiju javnosti, jer uživa u prirodi.

Još kao igrač je obezbedio egzistenciju svojoj porodici, ali ne uživa u luksuznom životu. On živi u šumi, u pokrajini Vićenci. Doduše, nije baš samotnjak koji živi u daščari, ali odmakao se od vreve betona i zaslepljujućeg bleštila metropole.

- Sečem drva, vozim traktor i uveče sam izmoren i čak se i onesvestim - rekao je Bađo o svom prebivalištu i načinu života posle fudbala.

Slučajni prolaznik ga je nedavno prepoznao i poželeo autogram, ali na automobilu, malenoj Fijat Pandi koju vozi prolaznik. Bađo se nije nimalo dvoumio, pitao je samo: Gde želite? Ispalo je na vratima i haubi!

- Eto ga, još jedan uništen auto - našalio se Bađo.

Prolaznik je navodno rekao:

- Naprotiv, sad je nedodirljiv!

Pogledajte kako je izgledao susret slučajnog prolaznika i legendarnog Roberta Bađa:

Njegov dom je velika seoska kuća okružena hektarima guste šume. Tamo je okružen domaćim životinjama i poneim divljim, praktikuje budizam i živi sa suprugom Andreinom, s kojom je u braku više od tri decenije. sa njima su sinovi Matija i Leonardo, dok ćerka Valentina živi u inostranstvu.

Roberto Bađo
foto: Profimedia

Bilo kako bilo, Roberto Bađo, čovek koji je za Italiju postigao 27 golova u 56 utakmica, igrač koji je 1993. proglašen za najboljeg na svetu, koji je igrao za najveće italijanske klubove: Juventus, Inter i Milan, zbog čijeg su prelaska iz Fiorentine u torinsku "staru damu" organizovani protesti u Firenci, očigledno je uspeo da pronađe svoj mir, tamo gde bi malo ko očekivao da ga vidi. Jedinstveni Roberto Bađo!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track