UBIĆU SE OD ALKOHOLA VEČERAS - GOREĆE BEOGRAD! Najluđa izjava Đanija Ćurčića: Urnebesna poruka "ANGLOMANIJSKOJ SRBIJI" (VIDEO)
Foto: Promo, Kup prijateljstva

ovo se ne zaboravlja

UBIĆU SE OD ALKOHOLA VEČERAS - GOREĆE BEOGRAD! Najluđa izjava Đanija Ćurčića: Urnebesna poruka "ANGLOMANIJSKOJ SRBIJI" (VIDEO)

Fudbal -

Na današnji dan, 23. oktobra 2010. godine bivši fudbler Partizana Saša Đani Ćurčić dao je dao je antologijsku izjavu koja se i dan danas prepričava.

Pred 139. večiti derbi, koji je po mnogo čemu bio kontroverzan i neobičan, popularni Đani je dao izjavu koja je nasmejala do suza ljubitelje fudbala u Srbiji.

U direktnom prenosu Đani je izbriljirao:

"Poruka anglomanijskoj Srbiji - kada se budu policajci, naši navijači, Srbi ujedinili bićemo lideri u regonu, lideri ruskoj federaciji, u ruskoj Dumi, u Evropskoj uniji, u Americi, u Njujorku, Srbi će biti lider i taj dan će doći - kada umesto bombi budu dlanovi goreli, vratićemo se šalovima. Drago mi je što danas derbi, da li Partizan pobedio ili ne, ubuću se od alkohola večeras. Goreće Srbija, goreće Beograd! Partizan mora da mora da napdne visoki presing na zadnju liniju Zvezde, ako to budemo uradili dobijamo 2:0. Hvala", poručio je Ćurčić.

Njegova epska izjava ovekovečena je sjajnim muralom na Karaburmi.

Podsetimo, Partizan je slavio u 139. derbiju rezultatom 1:0. Bila je to prva utakmica Vladimira Stojkovića za Partizan protiv Crvene zvezde, posle nereda u Đenovi, kada je golman ispisao na majici "Oprostite mi moju ružnu prošlost".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track