BURA SE NASTAVLJA! Javor žestoko udario na Partizan: Gospodo, to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice nije naš problem!
Foto: Starsport

superliga

BURA SE NASTAVLJA! Javor žestoko udario na Partizan: Gospodo, to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice nije naš problem!

Fudbal -

Fudbalski klub Javor ocenio je da je večeras zasluženo osvojio bod u prvenstvenoj utakmici protiv Partizana i razočaran je rekacijom beogradskog kluba, koji je nezadovoljan suđenjem.

"Fudbalski klub Javor razočaran je reakcijom iz Partizana posle potpuno zasluženo osvojenog boda našeg tima. Javor je primer sportskog i viteškog ponašanja u našem fudbalu. Borimo se i prihvatamo rezultat na kraju. Sada, kada smo ga ostvarili na terenu, iz Partizana pokušavaju da nam ga oduzmu. Brine ih reakcija sudije kod našeg penala, ali ne vide situaciju iz 11. minuta kada nije dosuđen čist penal za Javor, da bi potom u nastavku te akcije oni postigli gol", navodi se u saopštenju Javora.

Javor je sinoć u Beogradu odigrao nerešeno 3:3 protiv Partizana u utakmici 16. kola Superlige Srbije.

"Vodili su 3:1, ali im je i to bilo malo, pa traže još, zanemarujući činjenicu da smo postigli dva regularna gola i nadigrali ih u finišu na njihovom terenu pred njihovim navijačima. Mi o ovome ne bismo pričali posle meča, jer ne želimo izgovore, kada znamo da možemo na terenu da se dokažemo. Letos, kada smo na našem terenu izgubili rezultatom 4:0, sportski smo čestitali, a oni sada omalovažavaju naš uspeh. Nećemo to dozvoliti", naveo je Javor.

Partizan smatra da je oštećen jer mu nije dosudjen jedanaesterac u završnici utakmice i upitao je zbog čega se nije ta situacija proveravala putem VAR-a.

"Gospodo, bod je zaslužen, niste bili bolji, a to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice nije naš problem. "

Čestitamo igračima Javora na velikom uspehu, verujem da ćemo nastaviti ovako i u narednim mečevima", piše u saopštenju kluba iz Ivanjice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track