SPREMA LI TO MILOJEVIĆ TOTALNU OFANZIVU: Hoće li Crvena zvezda napasti Monako na njegovom terenu?!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ajmo, ajde, svi u napad

SPREMA LI TO MILOJEVIĆ TOTALNU OFANZIVU: Hoće li Crvena zvezda napasti Monako na njegovom terenu?!

Fudbal -

Sinoćnji trening na stadionu "Luj II" koji su odradili fudbaleri Crvene zvezde bio je relaksirajućeg karakterta. Trener Miloš Milojević čak je zaigrao sa svojim pomoćnicima "sevu" na travnatoj lepotici Monte Karla.

Miloš Milojević
foto: Nenad Kostić

Samo trener Crvene zvezde zna koji će tim izvesti večeras od 18.45 časova protiv Monaka. U utakmici koja je jedna od najznačajnijih u sezoni, utakmici koja bi u slučaju trijumfa značila da će crveno-beli prezimiti u Evropi i tako nastaviti blistavi niz koji bi potrajao četvrtu godinu zaredom.

Prema određenim informacijama Miloš Milojević sprema ofanzivnu ekipu, rešen da napadne agresivnog domaćina koji kao i Crvena zvezda, ima pobedničke amibicije i želju da nastavi sezonu u Evropi, što je trener Monaka Klemon i rekao u najavi utakmice.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda bi prema određenim informacijama Kurira trebalo da zaigra sa pojačanim veznim redom, odnosno igračima ofanzivnih karakteristika. Gelor Kanga bi bio na mestu zadnjeg veznog igrača, a uz njega Mirko Ivanić i Aleksandar Katai. Bočno bi dejstvovali Osman Bukari i Stefan Mitrović, dok bi u špicu bio Aleksandar Pešić. Poslednju liniju činili bi Marko Gobeljić, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović i Milan Rodić. Na golu kapiten Milan Borjan.

Na oko, veoma napadački sastav Crvene zvezde, koji bi prema treneru Milošu Milojeviću trebalo da odgovori na agresivnost, fizičku snagu i čvrstinu domaćina.

Osman Bukari
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na pitanje Kurira na sinoćnjoj konferenciji da li očekuje da će Monako napasti od prvog minuta, trener Crvene zvezde Miloš Milojević je kazao:

- Hoće, napašće nas, igraju protiv svih protivnika isto. Njihov osnovni kvalitet je momenat gubljenja lopte protivnika, tu su fenomenalni. Rade na nekim stvarima koje nama nisu nepoznate. Fokus treba da bude na nama, ne treba da izađemo sa dva time da smo podređeni, ako tako bude nema potrebe da brinemo.

Izveštač Kurira iz Monaka - Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track