VALJDA ĆE NEKO DA ME SE SETI! Saša Obradović otvoreno o neslavnoj epizodi u Zvezdi i želji da postane SELEKTOR SRBIJE
Foto: EPA

otvorio dušu

VALJDA ĆE NEKO DA ME SE SETI! Saša Obradović otvoreno o neslavnoj epizodi u Zvezdi i želji da postane SELEKTOR SRBIJE

Košarka -

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović otkrio je da bi voleo jednog dana da se vrati u Crvenu zvezdu i ostvari uspehe sa tim klubom.

Obradović je u leto 2020. godine sa velikim abicijama stigao u voljeni klub, međutim njegov mandat na klupi Zvezde se neslavno završio, ali želja da se ponovo vrati na Mali Kalemegdan i dalje je izuzetno jaka.

U razgovoru za "B92" Obradović je priznao da bi ponovo prihvatio ponudu da bude trener crveno-belih.

"To ne zavisi od mene. Želja je nesporna. Neke stvari ne mogu tek tako da se izbrišu gumicom. Ja sam Zvezdino dete, tamo sam ponikao, gradio sam karijeru. Želja je tada bila velika da dođem. Veliki deo 'baj-aut' da bi došao u Zvezdu. To nisu male pare uopšte. Mnoge stvari se nisu poklopile. Ima tu stvari o kojima može da se priča i da neke stvari ostanu između nas...", ističe sjajni stručnjak.

Crvena zvezda, CSKA, Saša Obradović
foto: Starsport©

U periodu kada je vodio Zvezdu u jeku je bila pandemija korona virusa, pa su tribine bile prazne. Na pitanje da li bi bilo drugačije da su navijači bili prisutni, Obradović odgovara:

"To je hipotetičko pitanje, nikad ne znaš. Imajući sad Džordana Lojda u odnosu na taj period, koji je bio turbulentan. Znam stvari koje bih radio drugačije. Možda sam previše verovao ljudima okolo i onda su se dešavale stvari koje nisam mogao da ostvarim. Nažalost, naravno. Mislim da bi bilo drugačije, ali da li bi bilo do maksimuma, ne mogu da odgovorim, vrlo je hipotetički, ali da mislim da je trebalo da mi se veruje – mislim", iskren je srpski trener.

REPREZENTACIJA - SAN

Obradović je priznao da bi jednog dana voleo da predvodi reprezentaciju svoje zemlje.

"To je čast, j*biga i velika obaveza. Dao Bog jednog dana... Valjda će da me se seti neko", rekao je uz osmeh trener Monaka.

Reprezentaciju Srbije uskoro očekuju važni mečevi sa Velikom Britanijom i Turskom u kvalifikacijama za Mundobasket.

"Važno je da se sazna ko će da igra. Najosnovnije je svih ovih godina je bilo da nisi znao sa kojom ekipom igraš. Videli smo da će biti ekipa koja ne bi trebalo da se bruka (Zvezda i Partizan puštaju svoje igrače prim. aut). Očekujem i od Pešića i od svih da će cilj biti ostvaren", ističe Saša.

Podsetimo, Obradović sa Monakom beleži sjajne rezultate u Evroligi ove sezone. Njegov tim ima skor 4-1 već se svrstava među favorite za plasman na F4 najajčeg evropskog takmičenja.

Njegov Monako u petak 4. novembra dočekuje Crvenu zvezdu (21.00).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track