PARTIZAN IZBORIO PROLEĆE U EVROPI, ALI IGRAČI UTUČENI: Urošević i Popović žale zbog propuštene šanse za osminu finala!
Foto: @starsport

liga konferencija

PARTIZAN IZBORIO PROLEĆE U EVROPI, ALI IGRAČI UTUČENI: Urošević i Popović žale zbog propuštene šanse za osminu finala!

Fudbal -

Čudno je bilo videti igrače Partizana posle utakmice u kojoj su obezbedili novo evropsko proleće kako utučeni napuštaju teren.

Kapiten Slobodan Urošević i golman Aleksandar Popović ističu da su radosni zbog uspeha, ali nikako ne mogu da se otmu utisku kako su na ovoj utakmic imorali da osvoje tri boda.

- Prvi put u Ligi konferencija ove sezone na domaćem terenu nismo bili dovoljno dobri. Čak mislim da nismo ni zaslužili da pobedimo, a imali smo veliku priliku da budemo prvi u grupi i obezbedimo plasman u osminu finala Lige konferencija. Nem ogu da kažem da nisam zadovljan, jesam, igraćemo Evropi i dalje, ali nisam ni potpuno srećan. Zaista je trebalo da dobijem na ovom susretu - rekao je po okončanju susreta Slobadan Urošević za TV Arena sprot.

Golman partizana Aleksandar Popović, koji je bio jedan od najboljih aktera na meču, a u nekoliko navrata je fantastičnim intervencijama spasavao Partizan, rekao je da je ispunjen osnovni cilj.

- Prošli smo grupu, ali trebalo je da pobedimo Slocvacko. U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč, nismo im dozvoljavali da nas ugroze, a u drugom nismo bili na očekivanom nivou. Svesni smo svi u ekipi da nismo bili dovoljno, no idemo dalje - poručio je Popović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track