RONALDOV INTERVJU IZAZVAO TOTALNU POMETNJU! EVO šta misle NAVIJAČI Junajteda o svemu, a neke reakcije su BRUTALNE
Foto: Printscreen

KRAJ LJUBAVI

RONALDOV INTERVJU IZAZVAO TOTALNU POMETNJU! EVO šta misle NAVIJAČI Junajteda o svemu, a neke reakcije su BRUTALNE

Fudbal -

Pravu pometnju u Engleskoj izazvao je intervju fudbalera Mančester junajteda, Kristijana Ronalda, u kojem je među ostalom izjavio da ne poštuje trenera Ten Haga.

Brzo su stigle reakcije navijača Junajteda na društvenim mrežama, koje su mahom negativne.

Tako neki smatraju da je Ronaldov ego sve uništio i da treba što pre da napusti klub.

- Ronaldo je uništio svoje nasleđe kao fudbaler i kao osoba. Njegov ego je sve uništio, šteta što se njegova karijera završava ovako - napisao je jedan od navijača.

- Što pre Ronaldo ode, to bolje. Apsolutan cirkus kreira. Nije potreban i Junajted je bolji tim bez njega - smatra drugi.

Jedan navijač je otišao korak dalje pa smatra da bi "Ronaldo trebao biti mrtav za svakog pravog navijača Mančestera".

Ima i onih koji delimično brane Ronalda i smatraju da Portugalac nije rekao ništa pogrešno, izuzev komentara o Ten Hagu, ali deluje da su oni u manjini.

- Izuzev komentara o Ten Hagu, Ronaldo nije rekao ništa loše. Rekao je da su objekti u klubu u lošem stanju, i da dovode pod upitnik standarde kluba, nedostatak aktivnosti u privlačenju najboljih svetskih igrača, dovođenje Ralfa Ragnika kao privremenog menadžera i td. - navodi jedan navijač.

Posle svega ovoga, jedna stvar je sasvim sigurna. Šanse da Ronaldo i nakon zime ostane u Mančester junajtedu svedene su na apsolutni minimum.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track