SRPSKI REPREZENTATIVAC DOBIO NAJLEPŠE VESTI PRED PUT U KATAR: Supruga Nemanje Maksimovića ga obradovala lepom vešću!
Foto: Instagram

dobar znak

SRPSKI REPREZENTATIVAC DOBIO NAJLEPŠE VESTI PRED PUT U KATAR: Supruga Nemanje Maksimovića ga obradovala lepom vešću!

Fudbal -

Nemanja Maksimović poslednjih dana ima velikih razloga za radost. Srpski fudbaler član je nacionalnog tima koji će igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru, a njegova supruga Kristina pred put ga je obradovala, pošto mu je otkrila da je u drugom stanju.

Nemanja Maksimović, Kristina Maksimović
foto: Printskrin/Instagram

Kristina je na društvenim mrežama objavila nekoliko zajedničkih fotki u blagoslovenom stanju, sa Nemanjom i njihovom jednoipogodišnjom ćerkicom Andreom.

- Naš najveći blagoslov. Beba broj dva je na putu - napisala je Kristina Maksimović.

Nemanja Maksimović, Kristina Maksimović
foto: Printskrin/Instagram

Odmah su počele da pljušte čestitke srećnom paru, a među prvima su čestitali fudbaler Mijat Gaćinović, zatim Sofija Milošević supruga Luke Jovića, Ana Rajković žena Predraga Rajkovića...

Kristina Maksimović
foto: Printskrin/Instagram

Nemanja i Kristina venčali su se pre dve godine, a srećni roditelji postali su u januaru 2021. godine kada je na svet došla Andrea. Njih dvoje bili su u dugoj vezi, a Kristina, devojačko prezime Milić, okušala se i u novinarstvu, imala je autorsku emisiju na Jutjubu pod nazivom "Sportsko popodne sa Kristinom".

Nemanja Maksimović član je Hetafea i već pet godina igra u Španiji, pošto je pre dolaska u Madrid branio boje Valensije. Rođen je u Banji Koviljači, ali je kao dete došao u Crvenu zvezdu i tamo prošao sve omladinske kategorije. Pred ulazak u prvi tim odbio je da potpiše profesionalni ugovor i prešao je u Veronu. Potom je igrao u Sloveniji za Domžale, pa u Kazahstanu za Astanu.

Nemanja Maksimović
foto: Starsport

Nemanja Maksimović (27) bio je strelac pobedonosnog gola u finalu Svetskog prvenstva za omladince 2015. godine protiv Brazila, čime je doneo titulu Srbiji. Za A reprezentaciju igra od 2016. godine, a dosad je upisao 39 utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track