UZBUNA NA MARAKANI: Dejan Stanković rešio da od Crvene zvezde otme važnog fudbalera i dovede ga u Sampdoriju
Foto: www.crvenazvezdafk.com

sprema se ponuda

UZBUNA NA MARAKANI: Dejan Stanković rešio da od Crvene zvezde otme važnog fudbalera i dovede ga u Sampdoriju

Fudbal -

Dejan Stanković nalazi se u teškoj situaciji sa Sampdorijom. Posle dobrog početka ušao je u Seriju loših rezultata sa klubom iz Đenove.

Dejan Stanković
foto: Profimedia

Prvi deo u Seriji A je gotov, a Sampdorija je zakucana za dno tabele sa malim šansama da i sledeće godine igra u elitnom rangu. Imaju svega pet bodova, a na 14 utamica primili su 29 golova, više od dva po meču. Dejan Stanković dobio je poverenje uprave kluba, a kako pišu italijanski mediji spremio je i listu pojačanja.

Kao prioritet u zimskom prelaznom roku Dejan Stanković je postavio angažovanje Aleksandra Dragovića, piše portal Tutomerkato. Mladi stručnjak odlično poznaje defanzivca, jer su odlično sarađivali u Crvenoj zvezdi.

Međutim, na Marakani uopšte nisu oduševljeni idejom Dejana Stankovića, svog bivšeg trenera. Aleksandar Dragović u Crvenoj zvezdi nema ulogu samo fudbalera, već i pedagoga i učitelja, važnog čoveka za atmosferu u svlačionici i školovanje mlađeg kadra poput Strahinje Erakovića i Stefana Lekovića.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Aleksandar Dragović (31) ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2024. godine, a pored Sampdorije, odranije je interes za njega pokazala i Austrija iz Beča, klub u kojem je ponikao defanzivac crveno-belih.

Procenjen je prema portalu Transfermarkt na 5.000.000 evra, a još nije poznato za koju cenu bi ga pustila Crvena zvezda, ukoliko uopšte u Ljutice Bogdana razmišljaju o transferu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track