PARTIZAN RAČUNA NA SVOJU DECU, REZ GORDANA PETRIĆA: Četiri najbolja klinca na pripremama sa prvim timom u Turskoj
Foto: Partizan.rs

vera u mlade

PARTIZAN RAČUNA NA SVOJU DECU, REZ GORDANA PETRIĆA: Četiri najbolja klinca na pripremama sa prvim timom u Turskoj

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan zakazao je početak priprema za prolećni deo sezone za 20. decembar, narednog utorka. Trener Gordan Petrić i rukovodstvo tada će pozdraviti igrače i predočiti im plan i cilj u prolećnom delu sezone.

Gordan Petrić
foto: Starsport

Posle lekarskih pregleda, testiranja i laganih treninga, ekipa će se 12. januara 2023. godine preseliti u Tursku. U Beleku će crno-beli raditi u svojoj staroj i dobro poznatoj bazi, u hotelu “Sueno”, gde će ekipa boraviti do 28. januara.

Mateja Stjepanović
foto: www.partizan.rs

Zanimljivo je da će trener Partizana Gordan Petrić na pripreme povesti četvoricu mladih fudbalera, po dvojicu iz omladinskog pogona i razvojnog tima Teleoptika.

Janko Jevremović
foto: www.partizan.rs

Radi se o Mateji Stjepanoviću koji igra ne poziciji defanzivnog veznog, Janku Jevremoviću (krilo), Đorđu Petroviću (ofanzivni vezni) i Luki Subotiću (štoperu).

Đorđe Petrović
foto: www.partizan.rs

Kvartet koji predstavlja budućnost Partizana tako će dobiti šansu u crno-belom dresu da se nametne treneru Gordanu Petriću. Tokom rada u Turskoj od 16 dana, crno-beli će odigrati pet kontrolnih utakmica.

Luka Subotić
foto: www.partizan.rs

Prva će biti protiv rumunske Univerzitatee (15. januara od 15.00 časova), druga protiv bugarskih timova CSKA 1948 ili Dinama iz Plovdiva (19. januar). Zatim sledi dupli program 23. januara, ujutro će biti odigrana utakmica protiv TSC iz Bačke Topole, a uveče (17.30) protiv Austrije iz Beča.

Poslednji kontrolni meč Partizan će odigrati 26. januara, a rival će biti CSKA iz Moskve (17.00), za koji igraju srpski fudbaleri Saša Zdjelar, bivši igrač crno-belih i Milan Gajić, nekadašnji član Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track