OTKRIVENA GEORGININA VELIKA TAJNA IZ PROŠLOSTI: Ovaj lepotan bio je njena velika ljubav! Upoznala je Ronalda i SLOMILA MU SRCE!
Foto: Printscreen Instagram

bivši dečko

OTKRIVENA GEORGININA VELIKA TAJNA IZ PROŠLOSTI: Ovaj lepotan bio je njena velika ljubav! Upoznala je Ronalda i SLOMILA MU SRCE!

Fudbal -

Georgina Rodrigez, dugogodišnja izabranica slavnog portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, dospela je u centar pažnje, pošto su u javnost isplivale informacije o njenom bivšem dečku Alebertu Santani.

Nakon što je uplovila u ljubavnu vezu sa slavnim Portugalcem Georgina je postala planetarna zvezda. Od prodavačice u butiku postala je jedna od najpopularnijih žena na svetu. Sada je uspešan model, preduzetnica, influenserka koja ima više od 40 miliona pratilaca na Instagramu i ima život iz bajke.

Njen život pre Ronalda nije bio previše bajan i sjajan i maksimalno se trudi da vešto sakrije detalje iz svoje prošlosti.

Međutim, u jednoj emisiji na španskoj televiziji isplivale su informacije o bivšoj ljubavi jedne od najintrigantnijih žena sveta.

Naime, Amor Romeira je u popularnom "Telesino šou" govorio o skupocenom nakitu koji je Georgina nosila na Mundijalu u Kataru i tom prilikom slučajno spomenuo njenog bivšeg dečka.

Reč je o atraktivnom Albertu Santani, sa kojim je atraktivna crnka bila u ozbiljnoj ljubavnoj vezi pre nego što je upoznala Ronalda.

Alberto je navodno ludo voleo Georginu i bio je uveren da će se jednog dana venčati, ali Ronaldo je pokvario njegove planove. Kada su se upoznali, Alberto i Georgina su bili u teškoj finansijskoj situaciji, zajedno su savladavali sve prepreke i borili se za bolji život. Delili su i dobro i zlo i delovalo je da su suđeni jedno drugom. Ipak Georgina je na kraju raskinula vezu sa zgodnim Špancem i slomila mu srce, prenose španski mediji.

U međuvremenu, i Alberto je postao izuzetno uspešan. Trenutno živi i radi u Madridu i uspešan je biznismen. Bavi se kreiranjem digitalnog sadržaja, a bio je i voditelj u nekoliko izuzetno popularnih TV emisija u Španiji, pa trenutno ima gotovo pola miliona pratilaca na Instagramu.

Zanimljivo, vešto je krio svoju vezu sa Georginom jer nije želeo da na takav način stekne popularnost.

Ipak, tajna je na kraju otkrivena na dosta bizaran način.

Kurir sport

Bonus video:

00:10

RONALDO SE VRATIO U MANČESTER Portugalac sa agentom na pregovorima s Junajtedom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track