NEĆE SVE BITI ISTO BEZ VELIKOG DRUGA I SPORTISTE: Saigrač iz Zvezde Slobodan Marović se oprostio od Mihe!
Foto: Printskrin/Instagram

velika tuga

NEĆE SVE BITI ISTO BEZ VELIKOG DRUGA I SPORTISTE: Saigrač iz Zvezde Slobodan Marović se oprostio od Mihe!

Fudbal -

Siniša Mihajlović preminuo je u petak u 54. godini života, a nema čoveka koji ovog vrhunskog fudbalera, a potom i trenera neće pamtiti po - onom najboljem. Slobodan Marović je bio član one zlatne generacije 1991. godine. On je otkrio kako se osećao u trenutku kada je osvanula vest o Mihinoj smrti.

- Baš tužna vest da u ovom trenutku ne može biti tužnija. Na veliku žalost napustio nas je jedan od najboljih i na terenu i u životu. Nadao sam se da će svojom velikom željom i ovoga puta pobediti tu odvratnu bolest koja ga je zadesila, ali na veliku žalost svih onih koji su ga poznavali nije uspeo - rekao je Marović i dodao: - Neće sve biti isto bez velikog druga i spotiste kakav je bio Miha. Večna mu slava i hvala za sve što je uradio u životu, a meni će ostati u sećanju oni lepi trenuci koje smo zajedno proveli u Crvenoj zvezdi. Pokoj mu duši.

Slobodan Marović
foto: Www.crvenazvezdafk.com

Na pitanje, po čemu će pamtiti Mihajlovića, Marović je odgovorio:

- Mnogo toga smo lepog smo prošli zajedno. Miha je bio jedan čovek privatno, nasmejan, pozitivan, velika duša, a na terenu je bio nešto sasvim drugo. Fajter, beskompromisan, žestok u duelima i veliki pobednik. Uz sve dobro što je posedovao kao igrač, ipak će ostati upamćena njegova ubitačna levica koja je dala bezbroj prelepih golova iz slobodnih udaraca kako u Zvezdi tako i u Italiji, reprezentaciji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track