ONE SU ČAK POPULARNIJE OD NJIH! Orlovi i njihove lepše polovine, ove devojke su zavele naše reprezentativce! (FOTO)
Foto: AP Pavel Golovkin, Printskrin/Instagram, Damir Dervišagić

LEPŠE POLOVINE ORLOVA

ONE SU ČAK POPULARNIJE OD NJIH! Orlovi i njihove lepše polovine, ove devojke su zavele naše reprezentativce! (FOTO)

Fudbal -

Reprezentativci Srbije skreću pažnju na sebe gde god da se pojave, imaju veliku podršku od strane navijača na svakoj utakmici, ali takođe, njihove lepšte polovine neretko izbijaju u prvi plan.

Orlovi imaju ogromnu podršku i na privatnom planu, osim porodica, našim reprezentativcima snažan vetar u leđa daju i njihove žene, devojke.

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković je već tri godine u braku sa Anom Rajković, a fenomenalni čuvar mreže je nebrojano puta istakao koliku ima podršku od svoje supruge.

Golgeter Orlova Aleksandar Mitrović pored sebe ima predivnu lepšu polovinu, Kristinu, a njih dvoje su prethodne godine odlučili da stanu i na "ludi kamen".

Aleksandar i Kristina su ostvareni i kao roditelji, pošto već imaju troje dece - Nađu, Luku i Anastasiju.

Napadač Fiorentine Luka Jović je dugo u vezi sa manekenkom i modnom dizajnerkom Sofijom Milošević, a njih dvoje imaju dvoje dece. Luka i Sofija neretko izbijaju u žižu javnosti, i važe za jedan od najlepših parova na ovdašnjoj sceni.

Proslavljenog fudbalera Srbije Marka Grujića zavela je odbojkašica Mia Zeremski, a njih dvoje su od 2017. godine u srećnoj vezi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track