PARTIZAN BI MOGAO DA VRATI PROVERENOG FUDBALERA: Gordan Petrić ga dobro poznaje, a on je slobodan u izboru novog kluba
Foto: Starsport

lepa prilika

PARTIZAN BI MOGAO DA VRATI PROVERENOG FUDBALERA: Gordan Petrić ga dobro poznaje, a on je slobodan u izboru novog kluba

Fudbal -

Partizan bi mogao da vrati fudbalera kojeg odlično poznaje. Naime, Aleksandar Ščekić raskinuo je ugovor sa klubom Dabi el Fudžejri, posle samo pet meseci provedenih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Aleksandar Šćekić, Partizan
foto: @starsport

Iskusni zadnji vezni igrač koji ima 31 godinu, napustio je Humsku prošle zime, kada je kao slobodan fudbaler pojačao ekipu iz Poljske Zaglebje. Međutim, nije se dugo zadržao u klubu, pošto je letos prihvatio primamljivu ponudu iz UAE.

Aleksandar Šćekić ima status reprezentativca Crne Gore. Rođeni Beranac proveo je tri i po godine u Humskoj, osvojio je Kup Srbije 2019. godine. U crno-belom dresu upisao je 133 utakmice i dao devet golova. Trenutno boravi u Beograd u potrazi za novim angažmanom.

U Partizan je došao u jesen 2018. godine na preporuku tadašnjeg trenera Zorana Mirkovića koji ga je odlično poznavao dok je radio kao pomoćnik Ljubiši Tumbakoviću u selelciji Crne Gore.

Zoran Mirković, Gordan Petrić
foto: Starsport©

Zanimljivo, u to vreme pomoćnik Zoranu Mirkoviću bio je sadašnji šef struke crno-belih Gordan Petrić, koji je dobro upoznat sa kvalitetima Aleksandra Ščekića. Partizan na poziciji zadnjeg veznog trenutno ima Ljubomira Fejsu, Hamidua Traorea i Kristijana Belića. Da li će sportski menadžment Partizana i Aleksandar Ščekić ponovo zaključiti saradnju, pokazaće naredni dani.

Trenutno, sa Partizanom u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu treniraju trojica bivših fudbalera - Miloš Jojić, Marko Šćepović i Nikola Trujić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track