GEORGINA RASPAMETILA RONALDA POKLONOM! Izdvojila "TRI DŽEPARCA" za luksuznu ZVER i ostavila Portugalca bez teksta! (VIDEO)
Foto: Printscreen

IZMAMILA MU OSMEH

GEORGINA RASPAMETILA RONALDA POKLONOM! Izdvojila "TRI DŽEPARCA" za luksuznu ZVER i ostavila Portugalca bez teksta! (VIDEO)

Fudbal -

Georgina Rodrigez maksimalno se potrudila da izmami osmeh na lice Kristijanu Ronaldu, koji trenutno prolazi kroz izuzetno težak period...

Šta pokloniti muškarcu koji ima sve što poželi? Neke žene bi možda imale dilemu, ali ne i Georgina.

Ona odlično poznaje svog muškarca i tačno zna šta će ga najviše obradovati.

Njen verenik lud je za luksuznim automobilima, pa je Georgina rešila da obogati njegovu impresivnu kolekciju u garaži. Atraktivna crnka počastila je kapitena Portugala raskošnim božićnim poklonom. Kupila mu je luksuzni automobil "rols rojs" vredan oko 300 hiljada evra.

Izraz Ronaldovog lica, kada je ispred kuće ugledao ovu zver, najbolje govori koliko je bio iznenađen i oduševljen.

U opisu videa, njegova izabranica je napisala:

"Magična noć, hvala Deda Mraze".

Georgina Rodrigez danas se može pohvaliti titulom uspešne influenserke. Zahvaljujući svom dragom stekla je ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama i zarađuje ogroman novac.

Zanimljivo, pored sopstvenog biznisa koji je razvila zahvaljujući popularnosti, Georgina od Ronalda navodno dobija i mesečni džeparac od 100.000 evra koji je namenjen za kućne potrepštine.

Novac koji dobije prvo ide za potrebe dece, a tek ako nešto preostane, ona to može potrošiti na sebe, prenose španski mediji.

Mnogi su u šali konstatovali da su tri džeparca otišla na Ronaldov poklon.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track