ŠAMPION POČEO PRIPREME Milojević poručio: Pričaćemo na terenu, za Zvezdu ne postoji prijateljska utakmica - ni na treningu!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ŠAMPION POČEO PRIPREME Milojević poručio: Pričaćemo na terenu, za Zvezdu ne postoji prijateljska utakmica - ni na treningu!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su sa pripremama za prolećni deo sezone.

Izabranici Miloša Milojevića vratili su se sa odmora i obavili lekarske preglede, a potom počeli sa treninzima.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić pozdravio je igrače u svlačionici i poželeo sve najbolje u novoj 2023. godini.

"Ne bih voleo da se smanji prednost od 10 bodova, lako se da to istopiti... Zato vas pozivam na maksimalnu profesionalnost. Šef struke će prvi put odraditi pripreme, Zveda je teška, nije laka, ali vi ste odlučili da nosite taj pritisak i zato ajde momci da ovaj narod koji voli Zvezdu bude zadvoojan vašim igrama", poručio je Terzić.

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović poručio je fudbalerima da će rezultat doći samo kroz rad, kao i da će rezultat koji će obradovati sve biti - dupla kruna.

Mitar Mrkela veruje da će crveno-beli i ove godine biit jednako uspešni kao i do sada i naglasio da se od danas, pa narednih mesec dana spremaju za visoke ciljeve.

Reč je imao i šef struke Miloš Milojević.

"Očekujem ozbiljnost, da budemo tim. Da pričamo na terenu, u ovom klubu prijateljska utakmica ne postoji, ni na treningu. Možemo samo bolje, srećno i ajmo da radimo", rekao je trener Milojević.

00:31

Zvezda počela pripreme za prolećni deo sezone

Treningu na stadionu "Rajko Mitić" prisustvovalo je ukupno 17 igrača: Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić i Nikola Knežević.

1 / 6 Foto: Starsport©

Igrači će sve do polaska na pripreme u Turskoj (8. januar) trenirati u Beogradu.

Crveno-beli su dvostruki uzastopni osvajači "duple krune", a polusezonu u Superligi Srbije završili su na prvom mestu sa 10 bodova više u odnosu na drugoplasirani Partizan, dok u osmini finala Kupa Srbije igraju protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track